Ювілей у співочій родині (відео)


За тиждень у нашій області зафіксували понад 40 випадків коронавірусу

Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб продовжує проводити щотижневий моніторинг за захворюваністю на COVID-19.


У смілянських амбулаторіях можна отримати безкоштовно ліки та медичні вироби. Де та як?

В Смілянському центрі первинної медико-санітарної допомоги можна безкоштовно отримати лікарські засоби та медичні вироби, які отримані як гуманітарна/благодійна допомога.


Правоохоронці викрили так званого “смотрящого” у Черкаському слідчому ізоляторі

Маючи злочинний вплив серед утриманців, зловмисник налагодив наркотрафік до установи. Наразі йому повідомлено про підозру.


Через дитячі пустощі загорілася надвірна споруда

31 липня близько 17:00 у селі Долинка Монастирищенської громади, виникла пожежа в господарчій споруді на вулиці Миру.


В області продовжують арештовувати майно, власниками якого є росіяни

У ході досудового розслідування з’ясовано, що на території Черкаської області працює підприємство, співзасновником якого з часткою в статутному фонді 25%, що дорівнює 450 тис. грн., є громадянин російської федерації.


Названо найбільш високооплачувані професії Черкаської області

У Черкаській обласній службі зайнятості розповіли, де найбільше пропонували цьогоріч роботу та які вакансії найбільш оплачувані.


Кіберполіція попереджає про небезпеку мобільних застосунків, розроблених спецслужбами рф

Через ворожі застосунки ворог у формі гри отримує від користувачів інформацію про розташування військових об’єктів, критичної інфраструктури або схиляє громадян несвідомо допомагати окупантам. На цьому наголошують у поліції Черкаської області. Насамперед, користувача має насторожити, якщо у додатку пропонується здійснювати фотофіксацію місцевості, ділитися геолокацією чи нанести «малюнок» на асфальті. Для безпечного користування онлайн-застосунками кіберполіція рекомендує: Завантажувати […]


Директора товариства підозрюють у привласненні коштів, виділених на ремонт школи

Ювенальні прокурори Черкащини, не дивлячись на відсутність навчального процесу в закладах освіти, продовжують захищати інтереси дітей щодо забезпечення належних умов під час навчання.


На Черкащині побільшало конфліктів, в яких є постраждалі від ножових та вогнепальних поранень

Останнім часом у Черкаській області збільшилась кількість ножових та вогнепальних поранень між людьми в алкогольному сп’янінні.