ВІДБІЙ! 16:57


Підприємці Черкащини сплатили за місяць понад 185 мільйонів гривень акцизного податку

За повідомленням в.о. начальника обласного управління ДПС Сергія Гришка, за січень–липень 2022 року платники Черкаської області до загального фонду державного бюджету сплатили 48,6 млн грн акцизного податку


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 16:42


Обмеження волі або штраф загрожує чоловіку за незаконний вилов риби

За процесуального керівництва Звенигородської прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя Тального за незаконний вилов риби, що завдало істотної шкоди (ч. 1 ст. 249 КК України).


Стан справ у Смілі 18 серпня (відео)


Сварка між сусідами закінчилася стріляниною. Один чоловік від поранень помер

Потерпілі отримали вогнепальні поранення. Чоловік помер у кареті швидкої. Жінку госпіталізували до лікарні.


Владислав Антонов: вічна пам’ять і шана Героям! (відео)


За добу двічі горіли автомобілі

За 17 серпня рятувальники міста двічі залучалися на ліквідацію пожеж автомобілів. Перший випадок стався на перехресті проспекту Хіміків та вулиці Максима Залізняка у Черкасах, де на ходу загорівся автомобіль ВАЗ.


Прокуратура домоглася повернення в комунальну власність земель, які належать до заказника

Черкаська прокуратура виявила незаконну передачу гектара землі, яка входить до складу земель водного фонду з об’єктом природно-заповідного фонду місцевого значення ландшафтного заказника «Рогозинські острови».


Для власної справи – держпослуги на Гіді

Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий. Ось чому бізнесу потрібно працювати там, де це можливо. А ідейним українцям — сприймати це як зелене світло до втілення мрій і планів про власну справу чи належно оформлену роботу.