Понад 1,7 тис. вимушених переселенців у нашій області отримали консультації щодо працевлаштування

Фахівці Управління Держпраці у Черкаській області надали консультації та роз’яснення з трудового законодавства понад 1,7 тис. тимчасово переміщених осіб.


Сміляни вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

26 квітня у Смілі перший заступник міського голови Олександр Лисенко, керуюча справами Оксана Яценко, представники виконавчого комітету міської ради, ліквідатори наслідків аварії та жителі міста покладанням квітів


На території Черкаської області триває розмінування

Замість соняхів та кукурудзи з полів на Уманщині збирають снаряди. Лише за добу тут вилучили 281 вибухонебезпечний предмет. Їх виявили під час обстеження лише 9 га територій, повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.


При перетині блокпосту у водія виявили наркотики

Патрульні Черкащини продовжують виявляти осіб із наркотичними речовинами. 25 квітня інспектори виконували службові обов’язки на одному з блокпостів.


Аварія на Черкаській дамбі: постраждала пасажирка одного з автомобілів

На Черкаській дамбі сьогодні зіштовхнулися два автомобілі. О 10:38 диспетчеру екстренки повідомили, що внаслідок аварії допомоги медиків потребує травмована жінка.


За період війни правоохоронці відшукали 36 дітей та повернули їх батькам

Попри велике службове навантаження під час воєнного стану, поліцейські Черкащини продовжують виконувати свою роботу по всіх напрямках.


Міський голова Сміли про ситуацію станом на 26 квітня


Оприлюднено демонстраційний мультитест ЗНО

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційний варіант мультитесту зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року. Про це інформує osvita.ua.


Поліцейські затримали двох юнаків, які пограбували жінку

Днями на спеціальну лінію «102» надійшло повідомлення від жительки міста Корсунь-Шевченківський про грабіж. Жінка розповіла, що на вулиці двоє невідомих чоловіків штовхнули її та відібрали сумку в якій було 3 000 гривень


Минулої доби вогнеборці ліквідували пожежі трави на 5,5 гектарах

Перший випадок стався близько 16:35 у селі Холодне Золотоніського району. Силами 8-ї пожежно-рятувальної частини пожежу ліквідовано о 19:27.