Спрощено процедуру виїзду дітей за кордон (відео)


У селі автомобіль із двома пасажирами впав у водойму

Жінка та чоловік не змогли вибратися назовні з авто, що злетіло з дороги у водойму. Машина потонула разом із людьми. На місці події працювала поліція. Відкрито кримінальне провадження.


Окупанти залучають дітей для розвідки позицій Збройних сил України

Ворог не гребує ні чим. Мета окупантів вирахувати та знищити позиції українських військових, тому без сумнівів використовують у своїх планах неповнолітніх.


У Донецьку область сміляни передали гуманітарний вантаж

Смілянська міська рада, зокрема, центр гуманітарної допомоги, продовжує співпрацю з волонтерами із різних регіонів України.


Сміляни активно підтримують жителів областей України, де ведуться бойові дії

Події військового часу в нашій країні принесли багато горя й випробувань мільйонам українців, розлучили сім’ї. Але цей час випробувань показав нам сутність і глибину душі наших співвітчизників


Як отримати безоплатну правову допомогу в умовах воєнного стану

Під час війни у людей виникає безліч правових питань, на які потрібні швидкі відповіді. Серед них: Порядок перетину державного кордону в умовах воєнного стану Сплата комунальних платежів та кредитні канікули під час воєнного стану


СБУ викрила на Черкащині чергового інформатора РФ

Мешканець Черкащини збирав дані про розташування військових та стратегічно важливих об’єктів регіону. Крім того, скидав геодані та інформував про переміщення військової техніки ЗСУ.


В області пункти інформування та обігріву для переселенців працюватимуть і надалі

На це є попит і потреба, зазначив у своєму Телеграм-каналі очільник області Ігор Табурець. Зокрема, у цьому він переконався на Уманщині.


Правоохоронці затримали чоловіка під час продажу особливо небезпечного наркотику

Жителя Ватутіна правоохоронці затримали щойно він збув метадон. Йому загрожує позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.


Для бізнесу зняті всі обмеження по програмі «5-7-9%»

Міністерство фінансів закликає активно долучатися до реалізації державної кредитної програми «Доступні кредити 5-7-9%», що адаптована до воєнного часу відповідно до постанови Уряду.