Сміляни передали українським захисникам сітки, прапори та продукти

Сміляни не перестають допомагати українським захисникам. Одними із постійних активних помічників є, зокрема, колективи шкіл.


Затримали чоловіка, який погрожував поліцейським

Правопорушник нестиме кримінальну відповідальність за погрози слідчому, коли той проводив обшук. Наразі відкрито три кримінальні провадження.


Рятувальники одного із районів двічі за добу гасили пожежі надвірних споруд

8 квітня близько 04:20 у селі Крачківка Маньківської територіальної громади, на вулиці Лесі Українки, виникла пожежа надвірної споруди, що сталася через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.


Нацполіція України відкрила «гарячу лінію» для родичів загиблих внаслідок військових дій рф

Оператори готові надати необхідну консультацію та роз’яснення щодо процедури поховання. Про це повідомляють у поліції Черкаської області.


На Черкащині курсуватиме евакуаційний потяг

Шевченківська дирекція залізничних перевезень здійснює евакуацію людей з Черкаської області евакуаційним потягом зі ст. імені Тараса Шевченка до Львова зі станції Звенигородка


Служба безпеки України викрила чергову колаборантку у селі на Черкащині

На Черкащині Служба безпеки України припинила діяльність чергової колаборантки, яка сприяла злочинній пропаганді РФ. Жителька Звенигородського району публічно поширювала проросійську пропаганду серед односельців.


У селі посеред ночі загорівся будинок, господарка загинула

8 квітня близько 23:30 у селі Байбузи Мошнівської територіальної громади на вулиці Центральній, виникла пожежа житлового будинку, що розповсюдилась на площі 40 квадратних метрів.


Україна отримала антиретровірусні препарати для лікування ВІЛ-інфекції

Україна отримала 209,6 тис. упаковок препарату TLD (Тенофовір/ Ламівудин/Долутегравір) для антиретровірусної терапії (АРТ), потрібної людям з ВІЛ.


Чоловіка, який обікрав салон краси у Смілі, засудили до 3 років ув’язнення

Смілянська прокуратура довела у суді вину чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України та засуджено до ув’язнення.


Профтехам рекомендують закінчити навчальний рік дистанційно

Міністерство освіти рекомендувало закладам професійної освіти організувати закінчення навчального року дистанційно. Про це йдеться у листі Міністерства освіти щодо закінчення навчального року у профтехах, передає osvita.ua.