Збирали кошти на підтримку ЗСУ: двоє смілян ошукали пенсіонерку на 7 тисяч гривень

Працівники кіберполіції Черкащини спільно з працівниками ГУНП в Черкаській області викрили шахраїв, які збирали кошти на підтримку Збройних Сил України.


Патрульні затримали нетверезого чоловіка, який вчинив ДТП

Учора інспектори отримали виклик про те, що на провулку Грузевича невідомий чоловік заскочив до автомобіля Volkswagen, що належать заявнику та, рушивши з місця, не впорався з керуванням та наїхав на паркан.


Патрульні повернули літню жінку, яка загубилася, додому

Сьогодні поліцейські отримали виклик про те, що на вулиці Припортова у Черкасах заявниця виявила 82-річну жінку, яка загубилась та не орієнтується на місцевості.


Сьогодні із Черкащини відправили ще 160 тонн гуманітарної допомоги

На Черкащині продовжують працювати гуманітарні хаби. Наш обов’язок – максимально підтримувати області, що постраждали від бойових дій.


З початку року до бюджетів усіх рівнів черкащани сплатили 4 млрд гривень податків та зборів

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Юрій Байбуз, платниками Черкаської області за січень-березень 2022 року до бюджетів усіх рівнів сплачено 4 млрд грн податків, зборів та платежів.


СБУ повідомила про підозру проросійській пропагандистці

Служба безпеки України повідомила про підозру мешканці Умані, яка займалась публічною підтримкою повномасштабного російського вторгнення в Україну.


Соціальний проєкт «Прихисток» діє в Україні

Здійснення прямої військової агресії росії проти України призвело до руйнації цивільної інфраструктури, помешкань, загибелі українських громадян.


УВАГА! ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ! 13:36


Поліцейські офіцери громади несуть службу в посиленому режимі

Під час воєнного стану поліцейські офіцери громади несуть службу в посиленому режимі та виконують свої обов’язки задля безпеки населення.


Міський голова Сміли про ситуацію станом на 7 квітня