Анатолій Любчик. Вічна пам’ять Героям (відео)


За добу рятувальники Черкащини приборкали 10 пожеж трави та стерні

Впродовж доби вогнеборці Черкащини ліквідували 10 пожеж сухої трави, сміття та очерету. Вогнем знищено площу у понад 20 гектарів.


За добу правоохоронці впіймали двох рибалок-браконьєрів

За добу на водних об’єктах Черкаського та Золотоніського районів, виявили два факти незаконного лову риби. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 249 Кримінального кодексу України.


Міністр соціальної політики Марина Лазебна відвідала Черкащину

Черкащина відвантажує гуманітарні вантажі, прихищає людей та налагоджує роботу регіонального бізнесу, щоб підтримувати економіку держави.


Цьогоріч в Україні відмінено вихідні на Великдень та травневі свята

Навесні 2022 року мали б бути вихідними днями понеділки 25 квітня (перенесення вихідного з 24.04.2022), 2 травня (перенесення вихідного з 01.05.2022) та 9 травня (святковий день).


На Черкащині СБУ викрила чергового ворожого пропагандиста, який підтримував російську агресію

СБУ системно протидіє інформаційно-підривній діяльності спецслужб РФ проти державної безпеки України.


Смілянська прокуратура довела вину чоловіка у крадіжці та зберіганні наркотиків

Корсунь-Шевченківським відділом Смілянської прокуратури доведено в суді вину чоловіка у крадіжці та зберіганні наркотиків.


Змагання пам’яті Олексія Цибка під егідою спеціальної олімпіади України


Тарифи на електроенергію для населення не зростатимуть

Тарифи на електроенергію для населення України за умови споживання до 250 кВт/год на місяць не зростатимуть і становитимуть 1,44 грн за кВт/год. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні


Посвідчення водія та техпаспорт повертаються в застосунок Дія

Задля безпеки даних українців держреєстри були вимкнені, тому деякі цифрові документи та послуги були тимчасово недоступні. Деякі реєстри вже відновили роботу, в тому числі й Єдиний держреєстр транспортних засобів МВС.