Ілля Ковтун та Назар Чепурний з трьома медалями завершили участь у серії етапів Кубка світу

Заключний четвертий етап серії Кубка світу зі спортивної гімнастики FIG ARTISTIC GYMNASTICS APPARATUS WORLD CUP відбувся в Баку (Азербайджан). Тривали змагання з 31 березня до 3 квітня.


Місцевий антистрес для захисників Черкащини — кіт Кєша

Вусань вже другий рік “несе службу” разом із рятувальниками однієї із місцевих пожежних команд області. За час перебування чотирилапого в частині, пожежні так прикипіли до нього, що навіть пошили йому спецодяг.


Із 4 квітня на водоймах Черкащини діятимуть деякі заборони

Завдяки нашим захисникам ситуація в області стабільна. Критична інфраструктура працює. Про це повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.


Патрульні відшукали нетверезого водія, який зник з місця ДТП

Інспектори отримали виклик про те, що на вулиці Смілянська у Черкасах водій автомобіля ВАЗ здійснив зіткнення з авто Daewoo та зник з місця події.


Черкащани отримали допомогу із Волині

Працівники Черкаського рибоохоронного патруля не лише залучені у місцевих тероборонах, а й допомагають всім, чим можливо.


Правоохоронці затримали чоловіка, який перевозив наркотики

Слідчі повідомили ватутінцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави


СБУ викрила чергового ворожого проросійського інтернет-агітатора

Служба безпеки України припинила злочинну діяльність жителя Черкащини, який через заборонені соцмережі агітував за порушення територіальної цілісності України.


Із 1 квітня на Черкащині мав би розпочатися весняний призов. Що буде цьогоріч?

З 1 квітня в Україні повинен був розпочатися призов на строкову військову службу громадян України відповідно до Указу Президента України №687/2021.


Рибінспектори передали переселенцям майже 400 кг риби

За підтримки та координації Держрибагентства керівником Черкаського рибоохоронного патруля Володимиром Грошевим в черговий раз передано 380 кг водних біоресурсів.


Патрульні виявили особу із наркотиками

Патрулюючи на провулку Водопарковому у Черкасах, інспектори роти ТОР помітили чоловіка, який помітивши поліцейських, почав себе підозріло поводити та намагався уникнути спілкування з патрульними.