Майстер-клас: «Оригінальна кошенятко від Каріни Манько»

Майстер-клас по виготовленню м’якої іграшки відбувся у дитячій міській книгозбірні. Учасниками заходу стали учні 1-Б класу школи №11 (кл. керівник Наталія Макушева).


У Смілі на аукціонах залишаються сім об’єктів, які пропонують придбати або взяти в оренду

У Смілянському управлінні економічного розвитку нагадали про актуальні аукціони з приватизації та оренди комунального майна міста. Нині таких 7.


Очільник області розповів, скільки і як працюють дитсадки на Черкащині

Ігор Табурець, очільник області розповів про роботу дитсадків на території Черкаської області. Передовсім: відновити повноцінну роботу таких закладів по області на сьогодні не дозволяє безпекова ситуація.


Через неуважність водія в аварію потрапили чотири автомобілі

28 квітня близько 07:00 години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на 571 кілометрі автодороги “Стрий-Ізварине” сталася ДТП між двома вантажівками та двома легковими авто.


У Черкасах рятувальники ліквідували наслідки ДТП

28 квітня на розі вулиць Пастерівська — Чіковані у Черкасах сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілів Ford Focus та ЗАЗ Vida.


Під час сварки чоловік побив бабусю. Відкрито кримінальну справу

Сусід побив літню жінку, коли вона прийшла, щоб повернути кошти за поповнення абонентського рахунку. Між ними виник конфлікт, що закінчився побиттям. Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження.


На Черкащині СБУ повідомила про підозру проросійській пропагандистці

Співробітники Служби безпеки України викрили чергову пропагандистку, яка сприяла інформаційно-підривній діяльності росії.


Смілянські рятувальники стали учасниками медичних навчань

Співробітники медичної служби передають свої знання рятувальникам зі Сміли. На території 12-ї пожежно-рятувальної частини проходять триденні навчання на тему: «Тактична медицина в умовах бойових дій/воєнного стану».


Європейський Союз на рік скасовує імпортне мито на українські товари

Йдеться про всі промислові мита, аграрні мита і квоти, систему вхідних цін, антидемпінгових мит і захисних мит.


Двоє чоловіків постануть перед судом за викрадення людини

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного позбавлення волі людини