Штрафи та виконавчі провадження у особливий період


Черкащин здобув “золото” на Іграх Нескорених у Гаазі

Завершився другий змагальний на Іграх Нескорених у Гаазі – Invictus Games The Hague. Черкащани вибороли вже другу нагороду.


Жінку, яка нещодавно повернулася із в’язниці, впіймали на черговій крадіжці

Правоохоронці викрили мешканку Черкас, яка вчинила крадіжку товару з полиць одного із магазинів міста. Раніше вона притягувалась до кримінальної відповідальності


На Канівщині поліцейські викрили рибалку-порушника

На Черкащині поліцейські, екологи та інспектори рибоохоронного патруля посилено забезпечують охорону водних об’єктів області, аби не допустити випадків браконьєрства.


Відсьогодні у МВС запрацював сервіс, за допомогою якого можна отримати витяги

Відсьогодні у МВС запрацював сервіс vytiah.mvs.gov.ua, за допомогою якого громадяни України можуть отримати електронну послугу замовлення витягу з інформаційно-аналітичної системи


Циклонічна безодня над Черкащиною: якою буде погода цього тижня

Холодна та волога I половина квітня 2022 року із середньодобовою температурою повітря 6-9º тепла, що на 1-5º холодніше за норму, навряд чи до кінця місяця виправить свою репутацію.


За І квартал цього року черкащани сплатили понад 30 млн грн рентної плати

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Юрій Байбуз, платниками податків Черкащини за 3 місяці 2022 року до бюджетів всіх рівнів Черкаської області надійшло 32,6 млн грн рентної плати


Дорослих та дітей переселенців навчатимуть основ бізнесу

Дорослих та дітей, які змушені були через війну змінити місце свого проживання, запрошують на безкоштовне навчання основ бізнесу та фінансової грамотності.


ВІДБІЙ! 13:43


Рятувальники нагадали дітям про небезпеку гри з вогнем

18 квітня співробітники районного управління ДСНС провели відпрацювання житлового сектору на території Золотоніської, Новодмитрівської, Чорнобаївської та Іркліївської територіальних громад, що на Золотоніщині.