Медична допомога внутрішньо переміщеним особам у Смілі


Що робити, якщо хтось із близьких помер?


Правоохоронці Черкащини закликають повідомляти про наркозлочини через чат-бот у Telegram

Побачили імовірного “закладчика”? Чи знайшли наркотики? Про це в декілька кліків можна повідомити поліцейським – анонімно.


У банках знову дозволено купувати валюту

Національний банк України поступово пом’якшує введені на час воєнного стану валютні обмеження. Зокрема, з 14 квітня 2022 року знято заборону на продаж готівкової іноземної валюти населенню.


Актуальна інформація про вакцинацію (відео)


Чоловіку, який обікрав два магазини, оголосили про підозру

Повідомлено про підозру 33-річному жителю Черкас за фактом крадіжок в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України).


Записати до лав добровольців відтепер можна онлайн

Добровольчі формування цивільного захисту беруть участь у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених збройною агресією рф проти України.


У Смілі донька знайшла у погребі неживу матір з ножовим пораненням

Про те, що сталося у Смілі поліцію повідомили 14 квітня близько сьомої години ранку. 26-річна смілянка в погребі знайшла труп своєї 47-річної матері. Жінка мала ножове поранення стегна, від чого померла.


Керівники медзакладів Сміли прозвітували про роботу за минулий рік

14 квітня під головуванням заступника міського голови Тетяни Карло пройшло засідання балансової комісії, в якому взяли участь керівники КНП «Смілянська міська лікарня», КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»


Діти та молодь Сміли запрошують показати, якою вони бачать Україну після перемоги

У тяжкі часи нас врятує мужність, а наших дітей — творчість. Саме заради підтримки маленьких українців та українок, компанія Нафтогаз разом з Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності»