6 квітня відбудеться прощання із колишнім міським головою Сміли Олексієм Цибком

Міський голова Сміли Сергій Ананко підтвердив у зверненні факт загибелі Олексія Цибка, нашого земляка, одного із колишніх міських голів Сміли. Він загинув у боях за місто Буча, що на Київщині.


15 років за ґратами або довічне: випалювання сухостою можуть кваліфікувати як диверсію

Смілянські рятувальники нагадують, випалювання сухої трави можуть кваліфікувати як диверсію: 15 років за ґратами або й узагалі – довічне.


Правоохоронці виявили у жінки амфетамін, який вона зберігала вдома

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю та поліцейські Золотоніського районного відділу поліції у домогосподарстві 44-річної мешканки Золотоноші виявили поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною


Ігор Табурець про роботу дитсадків, шкіл та медзакладів на Черкащині

Уся критична інфраструктура на Черкащині нині працює. У всіх школах області триває дистанційне навчання. Серед учнів наших закладів – уже понад 4 тисячі дітей-переселенців.


На платформі продовольчої безпеки з’явилася можливість укладання угод та замовлення логістичних послуг

Національна платформа продовольчої безпеки отримала новий функціонал. Тепер за допомогою платформи можна укласти угоди між покупцем і постачальником та замовити логістичні послуги.


За добу сапери вилучили 7 вибухонебезпечних предметів на Черкащині

Всього за добу, 3 квітня, сапери обласного управління ДСНС вилучили 7 вибухонебезпечних предметів, а також здійснено обстеження території на площі 25 гектарів та вилучено 103 ВНП.


Вступ–2022 відбудеться на основі мультитесту

Задля створення безпечних умов для цьогорічних вступників та стимуляції до навчання в Україні у 2022 році для вступу буде застосований Національний мультипредметний тест.


Міський голова Сміли про ситуацію станом на 4 квітня


Жителям Балаклеївської громади нагадали, як не допустити пожеж

Пожежі становлять велику загрозу як для навколишнього середовища, так і для здоров’я і, особливо, життя людей. Вогнеборці Черкащини щодня залучаються до гасіння пожеж та добре знають, що більшості загорянь можна уникнути


У Черкаській області переселенці можуть оформити фінансову допомогу

Переселенці, які перемістились у безпечні регіони України, в тому числі і в Черкаську область, мають право на фінансову допомогу, яка буде виплачена на банківський рахунок.