Реєстрацію для участі в ЗНО продовжили до 19 квітня

Термін реєстрації на ЗНО, яку необхідно здійснити для участі в національному мультипредметному тесті, продовжили до 19 квітня 2022 року. Таке рішення ухвалили в Міністерстві освіти та науки, передає osvita.ua.


Уряд ухвалив рішення про повне ембарго на імпорт товарів з росії.

Про це інформують у Мінекономіки України. Кабінет Міністрів України підтримав рішення про запровадження повного ембарго на імпорт товарів з російської федерації.


Під час пожежі вогнеборці врятували мале зайченя

Минулої доби у селі Іваньки, виникла пожежа сухої рослинності на площі 4 гектари. Через людську байдужість, безвідповідальність страждають і гинуть тварини.


Трирічного хлопчика, який пішов з дому, повернули батькам

Хлопчик сказав жінці, що сам прийшов до магазину за цукерками. Небайдужа христинівчанка передала малого поліцейським.


У смілянській теробороні повідомили, у чому нині є потреба

Добровольче формування територіальної громади м. Сміла має потребу у сумочках від тонометрів, для формування індивідуальних аптечок.


ЄС запроваджує доступний та безоплатний роумінг для українських біженців

Під час європейського віртуального заходу 24 мобільні оператори ЄС та 3 мобільні оператори України підписали спільну заяву щодо координації зусиль для забезпечення доступного та безоплатного роумінгу


Старшокласників запрошують узяти участь у Нейроконкурсі

Старшокласників, які є фанатами нейронаук, запрошують узяти участь у «Нейроконкурсі–2022». Цьогоріч як національний етап, так і міжнародне змагання відбудуться онлайн


У Сокирному згорів дачний будинок

8 квітня близько 09:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення, про те, що у селі Сокирна Будищанської громади, виникла пожежа дачного будинку.