Культурний фронт у Смілі (спецпроєкт)


Черкаські виробники активно долучаються до Національної платформи продовольчої безпеки

В Україні доступна Національна платформа продовольчої безпеки. Її створили для розбудови економіки України в умовах війни. Станом на сьогодні до платформи долучилися понад 2 300 підприємств, із них 77 – черкаські виробники.


Рятувальники, поліція та лісівники разом на захисті екосистем

З метою запобігання пожеж у природних екосистемах, забезпечення постійного моніторингу за станом пожежної безпеки під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду, на Звенигородщині вживаються відповідні заходи.


Уважність пенсіонерів завадила тому, щоб їх ошукали

Черкаська прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 44-річної черкащанки за ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України.


Сміляни відправили черговий гуманітарний вантаж захисникам та мирним мешканцям

«Дуже тішить, що міська влада разом з містянами. Відчуваємо підтримку! Дякуємо за надану допомогу.» Такі слова почули від смілянського волонтера Яни Юрченко


Завдяки втручанню прокурора громадяни зможуть приватизувати житло

За принципової позиції органів прокуратури області забезпечено виконання рішення господарського суду Черкаської області, яким задоволено позов окружної прокуратури.


Проєкт «MyChamp» долучає спортсменів до тренувань

Міжнародний спортивний волонтерський проєкт «MyChamp» запрошує тренерів та юних спортсменів знайти нові місця для тренувань.


За І квартал від юридичних осіб Черкащини надійшло понад 220 млн грн податків та зборів

Платники податків Черкащини (юридичні особи) за I квартал 2022 року сплатили 220,2 млн гривень місцевих податків і зборів.


Чоловіка, який через ревнощі вбив товариша, посадили під варту

Як повідомлялось раніше, за процесуального керівництва Чигиринського відділу Черкаської прокуратури повідомлено про підозру мешканцю Чигирина, який через ревнощі до жінки


Рятувальники ліквідували пожежу в магазині

13 квітня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що на вулиці Кривалівська у Черкасах, виникла пожежа у магазині «Двері Вікна».