Кримінальна відповідальність для прихильників «руського міра»

З часу Незалежності України ми не раз переосмислювали поняття Патріотизму. Та лише під час війни бачимо, хто по справжньому любить свою Батьківщину й готовий віддати за неї все, навіть життя.


Перед початком купального сезону водолази обстежують дно Дніпра

Відсьогодні фахівці відділення водолазних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення розпочали обстеження дна акваторії Дніпра. Першим став пляж «Казбетський» у Черкасах.


У Черкаському зоопарку змінюються ціни на квитки. Якими вони будуть?

У зв’язку з подорожчанням собівартості утримання тварин, ми вимушені збільшити вартість вхідних квитків в Черкаський зоологічний парк “Рошен”. Про це йдеться на Facebook-сторінці зоопарку.


Черкаські поліцейські в тилу рятують кров’ю

Під час війни важливий фронт — поповнення запасів крові. Поліцейські стають донорами аби врятувати життя поранених.


Україна розпочала кампанію з підтримки осиротілих дітей

В Україні стартувала кампанія «Дитина не сама», покликана допомогти дітям, які залишилися без піклування дорослих. Про це повідомили в Офісі Президента.


У ДТП на Черкащині загинув водій, пасажир госпіталізований

Автомобіль з’їхав на узбіччя з дороги та перекинувся. Внаслідок аварії водій загинув на місці, пасажир госпіталізований. За фактом порушення правил дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження.


На Смілянщині перекинувся автомобіль: травмувався чоловік

За Ротмістрівкою в бік Носачева сталася аварія. Диспетчеру екстренки о 7:44 сьогодні повідомили, що автомобіль злетів у кювет та перекинувся.


ВІДБІЙ! 13:34


Черкаський район став домівкою вже для 45 тисяч переселенців

Черкаський район продовжує приймати громадян, тимчасово переміщених з постраждалих від війни регіонів. У громадах лише одного Черкаського району знайшли прихисток вже близько 45 тисяч громадян.


УВАГА! УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА!13:02