ВІДБІЙ 17:55


УВАГА! УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 17:12


Чоловіка, який забив брата до смерті, засудили до 5 років тюрми

Канівським судом засуджено до позбавлення волі чоловіка, який обвинувачувався у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого.


Дію воєнного стану продовжено до 25 травня

Верховна Рада продовжила дію воєнного стану в Україні до 25 травня. Про це повідомив у Telegram-каналі народний депутат Олексій Гончаренко, передає osvita.ua.


Як заблокувати повідомлення ворога в месенджерах

Держспецзв’язку інформує, від початку активного вторгнення росії на територію України значно зросла кількість інформаційно-психологічних операцій ворога. Є багато повідомлень про масові розсилання із закликами до українських військових – здаватися.


За одну ніч в області тричі горіли житлові будинки

Через коротке замикання електромережі, у місті Чигирин, що на вулиці Гайдамацька, виникла пожежа житлового будинку. Силами 16-ї пожежно-рятувальної частини пожежу ліквідовано о 20:11.


На блок-посту черкаські правоохоронці зупинили водія, який перевозив контрабанду на 2,5 мільйона гривень

Житель Дніпропетровської області перевозив в автомобілі майже двісті ящиків із цигарками без марок акцизного податку України. Тютюнову продукцію та автомобіль вилучили. Слідчі відкрили кримінальне провадження.


Жителі мікрорайону та колектив школи зібрали для захисників гуманітарний вантаж

Сьогодні добре розумієш, що згуртованість і єдність українців – це справжня зброя, перед якою не втримається жоден ворог.


Рятувальники витягнули водія, який потрапив у ДТП

21 квітня біля села Вознесенське сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій ЗАЗ Славута не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з деревом.


Правоохоронці Черкащини виявили російську глину та білоруські міндобрива на більш як 20 мільйонів гривень

Білоруська кампанія транзитом через Україну направила 13 вагонів з мінеральними добривами. Зараз проводяться заходи щодо встановлення активів росії та білорусії, а також унеможливлення їх виведення з України.