Поліцейські затримали браконьєра, який завдав збитків на майже двісті тисяч

Факт браконьєрства виявили на Канівщині. Чоловік виловлював рибу сітками в урочищі “Озеро Криве”. Слідчі задокументували правопорушення та відкрили кримінальне провадження.


Справу щодо чоловіка, який вимагав гроші та погрожував насиллям, передали до суду

Корсунь-Шевченківський відділ Смілянської прокуратури відносно жителя міста Корсунь-Шевченківський скерував обвинувальний акт до суду за вимагання, поєднане з насильством.


Майже 8 тисяч звернень надійшло в обласний контактний центр у березні

З початку повномасштабного вторгнення на Україну окупантів 24/7 працюють фахівці Черкаського обласного контактного центру. За березень тут отримали 7 930 звернень за номерами «гарячої лінії» ОДА та допомогли у їх вирішенні.


За добу рятувальники ліквідували 2 пожежі на сміттєзвалищах

5 квітня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що близько 15:30 у місті Ватутіне Звенигородського району, виникла пожежа сміття на стихійному сміттєзвалищі.


У Черкаській області залишися жити вже понад 70 тисяч переселенців

Черкащина продовжує транзитно приймати жителів із гарячих точок: щодня по кілька тисяч. Разом зі тим, на постійне проживання в області уже лишились понад 70 тис. людей, повідомив голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.


УВАГА! ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ! 14:52


У Черкаській області щоденно проводять моніторинг цін на продукти

Держпродспоживслужба Черкащини щодня моніторить ціни на соціально значущі товари. Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області проводить щоденний моніторинг рівня цін на такі товари


ПАМ’ЯТІ ОЛЕКСІЯ ЦИБКА


УВАГА! УСЯ ЧЕРКАСЬКА ОБЛАСТЬ! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА! 14:13


СБУ викрила чергового ворожого інтернет-агента, який підтримував російську агресію

Служба безпеки України припинила інформаційно-підривну діяльність уродженця РФ на Черкащині. Він активно поширював через соцмережі контент із символікою «руZZкого міра», що сприяло російській пропаганді.