Сміляни серед Героїв-захисників Ірпеня (відео)


Які ціни комунального томографа у Смілянській міській лікарні? (відео)


Що робити у разі виявлення вибухонебезпечних предметів?

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій вкотре нагадує про мінну небезпеку, яку залишає окупаційна армія рф.


МОН попередило про ризик співпраці дітей з росією

Міністерство освіти просить педагогів та батьків провести просвітницьку роботу з дітьми щодо зв’язків з окупантами.


Правоохоронці виявили рибалок-браконьєрів, які завдали збитків майже на 360 тисяч гривень

Учора інспектори роти з обслуговування водних об’єктів управління патрульної поліції в Черкаській області та працівники Державної екологічної інспекції проводили заходи з протидії незаконному вилову водних біоресурсів.


До 8 років за ґратами – за зберігання наркотиків

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури оголошено підозру 32-річному чоловіку, який незаконно зберігав психотропну речовину «амфетамін» у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України).


Сміляни долучились до всеукраїнської кампанії “Сади перемоги”

Цієї весни працівники та мешканці Смілянського психоневрологічного інтернату дружно висадили молодий садок 864 саджанця різноманітних фруктових сортів.


Чоловіку, який вкрав алкоголь, повідомили про підозру

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури повідомлено про підозру 39-річному чоловіку за фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України).


Де у Смілі можна отримати щеплення дітям та дорослим? Графік та адреси медзакладів

Дорослих та дітей запрошують зробити щеплення. У Смілянському центрі первинної медико-санітарної допомоги запрошують отримати щеплення як жителів Сміли, так і родини, які знайшли прихисток у нашому місті


Правоохоронці затримали групу наркоторговців

Четверо шполян збували наркотичні засоби по всій території Черкаської області. Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження.