Шостий гол смілянина Івана Петряка в Чемпіонаті Угорщини

Вихованець смілянського футболу, півзахисник «Фегервару» Іван Петряк забив гол у матчі 28 туру чемпіонату Угорщини проти «Мезекевешда» (2:1). Про це інформує “Черкаський спорт”.


Правоохоронці нагадують про штрафи та кримінальні покарання за спалювання сухостою

Правоохоронці нагадують, нині особливо не варто палити сухостій, додаючи роботи спецслужбам. Штраф за випалювання опалого листя й залишків рослинності — від 3060 до 6120 гривень.


Із 18 квітня автобуси у Смілі їздитимуть за новим графіком

З 18.04.2022 у Смілі змінено кількість та час рейсів автобусного маршруту № 39. Також, продовжено рух двох рейсів автобусного маршруту №34 до перехрестя Гречківки


Срібло у перший же день змагань: черкащани представляють Україну на «Іграх Нескорених»

У Гаазі, Королівство Нідерланди, стартували Ігри Нескорених Invictus Games The Hague 2020 – мультиспортивні змагання для поранених військовослужбовців та ветеранів.


Рибалки-браконьєри намагалися втекти від правоохоронців на автомобілі. Одного із них завтримали

Сьогодні інспектори, патрулюючи прибережну смугу, в адміністративних межах села Коробівка, помітили позашляховик, який, при появі поліцейських, різко змінив напрям руху та намагався втекти.


Через нетверезого водія на проспекті сталося ДТП

15 квітня патрульні отримали виклик про дорожно-транспортну пригоду, що сталася на проспекті Хіміків у Черкасах.


Будьте уважні: СБУ попереджає про нові спроби кібератаки на українців

Ворог не полишає спроб влаштувати кібератаки в Україні. Й хоча вони, як правило, є невдалими, кожен із нас має уважно ставитись до інформаційної безпеки.