Сміляни зустріли учасників міжнародної факельної естафети «Всесвітній біг миру заради гармонії»

24 червня в Смілі радо зустрічали бігунів  найдовшої в світі міжнародної факельної естафети «Всесвітній біг миру заради гармонії» представники виконавчого комітету Смілянської міської ради, молодіжних організацій та жителі міста. Команда марафонців, яка стартувала в Запоріжжі


Підтримайте смілянських футболістів!

2 липня о 17.00 годині на стадіоні «Авангард» відбудеться ІХ (останній) тур першого кола першості Черкаської області з футболу серед команд першої ліги. Запрошуємо вболівальників підтримати команду ФК «Сміла», яка зустрічатиметься з командою «Урожай» м. Корсунь – Шевченківський.


Смілянським студентам влаштували екскурсію в банк

Навчальна практика для студентів економічного відділення СПЕК ЧДТУ групи ФН-9-15 запам’ятається не тільки цікавими заняттями в коледжі, а й пізнавальною екскурсією до відділення А-Банку. Співробітники банку – керівник Смілянського відділення А-Банку Наталія Лук`янова та спеціаліст по обслуговуванню клієнтів банку Марина Донченко дали розгорнуту характеристику діяльності банку та відділення. Ці професіонали є випускниками Смілянського промислово-економічного коледжу.


На Смілянщині запроваджують нові форми обслуговування пенсіонерів

Відбулися робоча зустріч заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Олександра Супряги, заступника начальника Смілянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області Олени Константюк з головами Березняківської сільської ради Надією Гончаренко та Балаклеївської сільської ради Ростиславом Ситником. Предметом зустрічі було обговорення питання запровадження новітніх форм обслуговування.


Чому на вулиці Богдана Хмельницького біля церкви внизу багато сміття і нерозчищені дерева? (Відео)

Сміляни цікавляться чому на вулиці Богдана Хмельницького біля церкви внизу багато сміття і нерозчищені дерева? Відповідь на запитання дав начальник управління житлово-комунального господарства Олег Федоров.


Штормове попередження по м. Сміла та Смілянському району

За даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології, у найближчі 2 години з утриманням до кінця доби 26 червня по місту та району очікуються грози, пориви вітру 15-20 м/с. 27 червня по місту та району очікуються грози.


У жителя Сміли вилучено три гранати

23 червня о 16:05 годин СУ ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за ст.263 ч.1 КК України відносно жителя м.Сміла, 1966 р.н., в будинку якого 07.06.2017 року близько 12:10 годин під час проведення санкціонованого обшуку, виявлено та вилучено три гранати РГД-5, три модернізованих підривники до ручних гранат типу УЗРГМ. Відповідно до висновку судово-вибухотехнічної експертизи […]


На базі смілянського спортивного клубу “Локомотив” проведуть відбіркові змагання серед залізничників

Залізничники активно готуються до проведення Х  Спартакіади, яка проводитиметься у два етапи: відбіркові змагання та тренувальні збори. Фінал масового спортивного заходу відбудеться з 3 по 6 серпня 2017 року на базі структурного підрозділу «Фізкультурно-спортивний клуб «Локомотив» ім. Героя України Г.Кірпи» регіональної філії «Південна залізниця» у м. Харків.


Відійшов у вічність смілянський митець та поет – 95-річний Федір Гаврилович Кучер

24 червня 2017 року, тихо, уві сні, на 95-му році пішов з життя наш талановитий земляк Федір Гаврилович Кучер. Прощання із смілянським митцем, відомим, зокрема написаною власноруч колекцією із 200 портретів Тараса Шевченка, сьогодні, 26 червня. Про це повідомляють у спільноті ГО “Територія Гідності”. Народився він у селі В’язівок Городищенського району, в селянській родині. Пережив […]


За травень Черкаська митниця перерахувала до бюджету 202,09 млн. грн.

Звітного місяця Черкаською митницею ДФС до державного бюджету України перераховано 202 млн. 91 тис.грн. податків і зборів. Порівняно з травнем минулого року надходження більші на 53,1 відс. або на 70,1 млн.грн. Доведений план митних надходжень виконаний на 125,5 відс., додатково до бюджету перераховано 41 млн. 9 тис.грн.