Смілянські студенти-програмісти презентували свої розробки

9 червня в рамках роботи студентського гуртка з програмування у Смілянському коледжі харчових технологій  відбувся традиційний захід для студентів спеціальності «Обслуговування програмних систем і комплексів» – презентація кращих студентських робіт. Про це інформує прес-центр СКХТ. Майбутні програмісти представили власні цікаві розробки.


Сміляни просять зробити нову «зебру» по вулицях Одеська та Севастопольська (Відео)

У Смілі чимало місць, де роками люди звикли переходити дорогу, однак офіційної розмітки там немає. Одним із таких є перехід біля залізничного переїзду (по вулицях Севастопольська та Одеська). Сміляни цікавляться чи можна там зробити «зебру». Відповідь на питання надав начальник управління житлово-комунального господарства Олег Федоров.


Що робити підприємцям при зміні основного виду діяльності

Після визначення платником єдиного податку класифікації виду економічної діяльності (КВЕД) нового виду діяльності чи з метою заміни основного, спочатку потрібно звернутися до держреєстратора для внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань із заявою за формою № 11, нагадують смілянські податківці.


В Черкаській області утримується надзвичайна пожежна небезпека

Як повідомляє начальник Черкаського обласного центру з гідрометеорології Віталій Постригань, з 28 травня, внаслідок тривалого бездощового періоду та підвищеного температурного фону, на Черкащині встановилася висока (4 класу) та надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. Окремі дощі, які спостерігалися в цей період були малоефективними.


Нагородження переможців творчого конкурсу редакцій друкованих та електронних ЗМІ (Відео)

Щороку до Дня журналіста в області підбивають підсумки конкурсу, в якому беруть участь представники засобів масової інформації. Серед переможців цьогорічного конкурсу є і сміляни.