Синоптики: 1 липня на Черкащині буде дуже спекотно

З початку липня синоптики повідомляюють про штормове попередження на території Черкаської області у зв’язку із підвищенням температури. “1 липня очікується сильна спека 35-37º”, йдеться у повідомленні Черкаського обласного центру з гідрометеорології.


Змістовний відпочинок смілянських колегіантів у мовному таборі «ECO LEADER CAMP» (Відео)

У мовному таборі “ECO LEADER CAMP” учнів школи №3-колегіуму чекають спілкування, пригоди, ігри. Тут панує атмосфера взаєморозуміння, дружби та радості. Разом з колегіантами тут працював волонтер з Великобританії – Робін Форкін.


Смілянські школярі побували на виставці, присвяченій вченому Юрію Кондратюку

Учні 2-3 класів школи №5 та 6-А класу гімназії разом з класними керівниками та бібліотекарями дитячої книгозбірні завітали до міського краєзнавчого музею. Тут на школярів чекало знайомство з виставкою «Смілянське небо Юрія Кондратюка», яка присвячена життю і науковій діяльності видатного вченого, теоретика ракетної техніки й теорії космічних польотів, адже у червні виповнилося 120 років з […]


Смілянські учні обговорили значення норм Конституції України

З нагоди 21-ї річниці Конституції України, у ДНЗ «Смілянський ЦППРК» було організовано зустріч учнів з юристом  Пашковським Д.П.   За круглим столом було обговорено значення норм Конституції України, формування правової культури та громадянської свідомості молодого покоління. Під час зустрічі, учні задавали питання, на які отримали відповідь спеціаліста, а також самі розповідали про Основний Закон нашої […]


Судове засідання у справі про спільну діяльність смілянських теплопостачальниківм (Відео)

У справі щодо «Сміла Енергоінвест» суд остаточну крапку ще не поставив. 26 червня у Черкаському господарському суді відбулося чергове засідання щодо розірвання про спільну діяльність між товариством з обмеженої відповідальністю «Сміла Енергоінвест» та комунальним підприємством «Смілакомунтеплоенерго».


У Смілі підписано перший договір із патронатною родиною

Патронатні сім’ї – звична практика для багатьох розвинутих країн. Тепер вони є в Україні (і не тільки!). 23 червня цього року підписано договір про надання послуги з патронату над дитиною між органом опіки та піклування Смілянського міськвиконкому та родиною Пугач. Відтепер, патронатні вихователі офіційно є і в нашому місті, інформує Смілянський ЦСССДМ.


Волонтери розмалювали зупинку громадського транспорту. Фотофакт

Волонтери та небайдужі сміляни розмалювали зупинку у мікрорайоні Богдана Хмельницького. Два тижні тому учасники доброї справи підготували стінки громадської зупинки та нанесли ескіз, напередодні Дня Конституції розмалювали. І відтепер вона має ось такий вигляд.


Стан виплати пенсії у Смілі за червень

Смілянським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Черкаської області 23 червня 2017 року завершено фінансування виплати пенсій за поточний місяць. Усім пенсіонерам міста та району пенсійні виплати профінансовано в повному обсязі. Сайт Смілянського об’єднаного ПФУ Черкаської області


Смілянських роботодавців закликають працевлаштовувати осіб з інвалідністю

Фонд соціального захисту інвалідів та Черкаське обласне відділення стурбовані виконанням Порядку взаємодії державних органів та установ щодо професійної реабілітації, зайнятості та працевлаштування інвалідів, затвердженого наказом Міністерства соціальної політики України від 03.06.2014 №347.