Держгеокадастр Черкаської області зарезервував понад 2,5 тис. га землі для учасників АТО

Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області зарезервувало 312 земельних масивів загальною площею 2 509,28 га, що можуть бути передані у власність учасникам АТО і сім’ям загиблих воїнів. Найбільше землі – 2 398,76 га (302 ділянки) – призначено для ведення особистого селянського господарства. Для індивідуального садівництва – 110,52 га (10 ділянок). Про це управління інформує на офіційному сайті.


ШАНОВНІ ЛЮБИТЕЛІ МІНІ-ФУТБОЛУ!

Управління освіти, молоді та спорту, Федерація футболу м.Сміла, Фізкультурно-спортивний клуб «Локомотив» запрошують команди аматорів, підприємтв, установ, закладів взяти участь у змаганнях з міні-футболу, які відбудуться 10 – 11 червня 2017 року на спортивній арені «Локомотив» за адресою: вул. Північновокзальна – 2а. За детальною інформацією звертатися за тел. 5-35-34; 5-30-98; 4-50-96 О Р Г К О […]


Свято для дітей у смілянській спеціалізованій школі-інтернаті (Відео)

Літо розпочинає міжнародний День захисту дітей. Дорослі прагнуть наповнити його радістю, творчістю, піднесеним настроєм і, звичайно, зробити подарунки. Із особливим почуттям чекають на цей день діти з особливими потребами.


Смілянська прокуратура завершила розслідування за фактом смерті чоловіка під час сутички у родині

Завершено розслідування за фактом смерті чоловіка від удару ножем, який йому завдала дружина у березні місяці 2017 року в місті Сміла. Досудове розслідування тривало близько трьох місяців з численними допитами свідків, проведеннями слідчих експериментів та експертиз, повідомляють у Смілянській місцевій прокуратурі.


Вітання довгожительці зі Сміли – Ользі Гриценко (Відео)

Когорта довгожителів Сміли поповнилася ще однією цікавою, енергійною та життерадісною людиною – Ольгою Іванівною Гриценко. Нині вона відзначила 90 років.


Черкаська митниця забезпечила на ремонт доріг 208 млн. грн.

За повідомленням Черкаської митниці ДФС за січень – квітень 2017 року фактичні перерахування митних платежів митницею склали 1135,2 млн. гривень. Перевиконання доведених індикативних показників за 4 місяці п.р. склали 454 млн. гривень.


З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!


З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!