У Смілі затримали крадія мопеда

Інформацію про викрадення мопеда марки «Suzuki» до поліції повідомила власник. Жінка розповіла, що приїхали до школи забирати дитину та залишила мопед біля будівлі. Коли поверталася назад, побачила як транспортним засобом заволодів невідомий чоловік. Жінка негайно зателефонувала до поліції. Поліцейські на одній із вулиць, неподалік місця крадіжки побачили чоловіка, який їхав на мопеді, що відповідав опису […]


У Смілянському міському парку культури та відпочинку влаштували свято до Дня захисту дітей (Фоторепортаж)

У міському парку культури та відпочинку учасники пришкільних та позашкільних таборів Сміли зібралися на свято “Веселковий дивокрай” з нагоди міжнародного Дня захисту дітей. Присутніх привітали із початком літа керуючий справами міськвиконкому Олександр Головченко, начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Незнанова та начальник відділу культури Ірина Бобошко.


Відомий джазовий музикант Девід Фрізен відвідав школу

Нещодавно у Смілянській школі №3-колегіумі побував відомий  джазовий  музикант Девід Фрізен, родичі якого у свій час тут навчались.  Він поспілкувався з учасниками мовного літнього табору, учителями  англійської мови, директором Тетяною  Карло.  А наостанок пан Фрізен зіграв на піаніно  «Дорогу вперед». Як повідомляють у школі, це вже другий  приїзд музиканта до Сміли і друга  зустріч з […]


Дорогі сміляни! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня захисту дітей

Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє нашої країни. Сьогодні чудова нагода нагадати, що кожна дитина має право на любов і піклування, має невід’ємне право на життя, на власну думку, на […]


Смілянська молодь бореться із тютюнопалінням

31 травня у всьому світі проводиться міжнародна акція по боротьбі з палінням – Всесвітній день без тютюну, тобто день, вільний від тютюнового диму. Не стало виключенням і наше місто Сміла. Учні державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» долучились до міської акції, яку проводило Управління освіти, молоді та спорту Смілянської міської ради.


125 років з дня народження Дмитра Жупінаса, полковника Армії української народної республіки, родом зі Сміли (Відео)

Цього року відзначають 100-річчя української революції. Свою видатну сторінку в історичних подіях тих далеких часів вписав смілянин Дмитро Жупінас. полковник Армії української народної республіки, (генерал-хорунжий). 24 травня минуло 125 років з дня його народження.


У Смілі пройшов чемпіонат області з футболу серед вищих навчальних закладів

На стадіонах «Юність» та «Локомотив» Смілянської дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» відбувся чемпіонат Черкаської області серед чоловіків за програмою XV Універсіади Черкаської області серед вищих навчальних закладів типу: університети, інститути, академії. Про це інформує «ЧЕмпіон». Змагання проходили у два етапи: груповий та фінальний. На груповому етапі змагалися 6 команд (близько 108 спортсменів).


Про стан виплати заробітної плати на підприємствах Сміли

Розпорядженням міського голови від 08.02.2016 № 26 р (зі змінами від 14.04.2017 № 56 р ) утворено тимчасову комісію з питань контролю за виплатою та погашенням заборгованості із заробітної плати, забезпечення своєчасної сплати страхових внесків до Пенсійного фонду, надходжень до бюджетів всіх рівнів. Протягом 5 місяців 2017 року проведено 6 засідань комісії. За результатами яких […]


Названо переможців відкритого чемпіонату Сміли з настільного тенісу (Відео)

На базі Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів відбулися змагання з настільного тенісу. Кращих визначили у трьох вікових категоріях. Про те, хто став переможцем змагань – дивіться у сюжеті.


Смілянські рятувальники завітали у пришкільний табір

31 травня в рамках Тижня безпеки життєдіяльності працівники Смілянського районного відділу завітали до пришкільного табору та провели бесіди з вихованцями Смілянської загальноосвітньої школи № 5. Про це інформує провідний інспектор Смілянськго РВ Управління ДСНС України в Черкаській области Ірина Лисенко.