ІII Всеукраїнський з’їзд представників органів студентського самоврядування

У червні 2017 року в місті Києві на базі Національного авіаційного університету відбувся III Всеукраїнський  з’їзд представників органів студентського самоврядування. Смілянський коледж харчових технологій представляв голова студентської ради Максим Степаненко.


Чому в автобусах, що курсують Смілою багато реклами? (Відео)

Сміляни цікавляться, чому у міських автобусах багато друкованої реклами, якою завішена значна частина вікон, інколи, як стверджують, пасажирам навіть не видно дороги. Відповідь на запитання надав керівник одного із найбільших перевізників Сміли – директор ПрАТ «Смілянське АТП 17128» Петро Даценко.


У Смілі під час маневру водій насмерть збив пішохода

17 червня у Смілі, біля одного із будинків, водій автомобіля «OPEL KADET» наїхав на пішохода. Не впевнившись у безпечності здійснення маневру водій розпочав рух заднім ходом, не помітивши жінку, що у цей час проходила позаду авто. Наїзд для 70-річної жінки, 1947 року народження, закінчився летально. Внаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці. […]


У Смілі обговорили заходи з детінізації економіки та легалізації виплати заробітної плати

На виконання рішення колегії обласної районної державної адміністрації від 29 травня 2017 року, проводилась нарада з питань здійснення спільних заходів з детінізації економіки та легалізації виплати заробітної плати найманим працівникам. В нараді взяли участь представники управління ГУ ДФС в Черкаській області, управління Держпраці у Черкаській області, Смілянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області, Департаменту […]


Участь смілян у тренінгу «Доступність соціальних прав для молодих людей»

З 12 по 17 червня у м. Кам’янці-Подільському пройшов тренінговий курс «Доступність соціальних прав для молодих людей» на якому навчалась фахівець Смілянського міського ЦСССДМ. Організаторами заходу є молодіжний департамент Ради Європи, Міністерство молоді та спорту України спільно з міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині».


Волейбол: Кубок імені Анатолія Шамшуріна у Смілянському коледжі (Відео)

У спортивній залі Смілянського коледжу харчових технологій пройшов традиційний міський турнір з волейболу «Кубок А.І. Шамшуріна». Цей турнір проводиться за ініціативи випускників коледжу, вихованців А. Шамшуріна та комісії фізичного виховання і Захисту Вітчизни.


Смілу представили на Всеукраїнському семінарі для вчителів англійської мови

15-17 червня 2017 року в м. Одеса відбувся всеукраїнський семінар для вчителів англійської мови «TeacherDevelopment Summer Institute on Teaching American Culture». Для участі у тренінгах було подано багато заявок від педагогів з усієї України, але відібрано було лише 25 вчителів з різних регіонів. Учасником цього семінару стала і вчитель англійської мови школи №3-колегіуму Наталія Голоднюк.


Результати роботи відділу внутрішньої безпеки фіскальної служби у Черкаській області

Як поінформував начальник відділу внутрішньої безпеки головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Капура, за п’ять місяців п.р. відділом проведено 502 профілактичних заходи з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень.