Щодо звіту про прийняття працівника на роботу

Фахівці Смілянської податкової інспекції нагадують про законодавчі положення частини 3 статті 24 Кодексу законів про працю України (із змінами та доповненнями), якими визначено, що працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та інформування Державної фіскальної служби України про прийняття працівника на роботу.


Як смілянські студенти проходили навчально-польові збори

У Смілянському промислово-економічному коледжі ЧДТУ були проведені навчально-польові збори з юнаками. Із початком зборів присутніх привітав директор коледжу Володимир Шиян. Квітами вшанували пам’ять одного із захисників України, воїна АТО, випускника коледжу Євгенія Присяжного, який є прикладом мужності та самовідданості для нинішнього покоління.


Смілянським студентам роз’яснили законодавство про працю та пенсійне забезпечення

Смілянським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України Черкаської області проведені заходи з нагоди Дня захисту дітей «Бережи закон дитину», в яких охоплюється питання соціального захисту неповнолітніх. Метою є інформування неповнолітніх щодо їх прав та свобод, роз’яснення їм законодавства про працю та пенсійне забезпечення.


У Смілянському колегіумі розпочав роботу літній пришкільний табір

У школі №3-колегіумі учнівську молодь запросили провести літній відпочинок цікаво, весело та корисно у пришкільному таборі “Сонечко”. В останній день весни на подвір’ї провели відкриття табору. Діти вже поділилися на загони, яких у цьому році 12, загалом тут відпочинуть 289 дітей.


Смілянських дітей вчать командній роботі у літньому таборі

Для учасників профільної зміни спортивного табору з денним перебуванням «Спорт LIFE», що працює на базі філії Будинку дитячої та юнацької творчості у мікрорайоні Богдана Хмельницького, спеціалісти центру Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели тренінг направлений на злагодження команд та підтримку командного духу. Про це ЦСССМ інформує на своєму сайті.


У Смілі почала працювати фотовиставка дитячих посмішок

«Усі посмішки однакові» – під такою назвою розпочала працювати виставка фотографій у холі на 2 поверсі міського Будинку рад, присвячена дітям, які мають проблеми зі здоров’ям.


Анонс газети «Сміла» від 31 травня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 31  травня. У номері читайте: Газета «Сміла» – 20 років пише історію міста. Наш часопис відзначає 20-річчя. Цікаві факти, читачі про газету та багато іншого. У міському Будинку рад почала працювати фотовиставка «Усі посмішки однакові». На території Сміли розпочала працювати нова лінія сортування сміття.


Одна з найстаріших шкіл Сміли відзначила ювілей (Відео)

Однією із найстаріших у Смілі є школа №10. Цими днями десятій виповнилося сто десять. Колектив запропонував гостям історичний екскурс більш ніж віковою історією та розповів про здобутки сьогодення.


Смілянську фабрику морозива «Ажур» виставили на аукціон

Національний банк України виставив на продаж одне з великих підприємств, розташованих у Смілі. Майно підприємства ТОВ”Еліт” у зв’язку із проведенням заходів виконавчого провадження зі стягнення заборгованості виставлено на аукціон. Про це на офіційній сторінці у Facebook повідомляє Департамент регіонального розвитку  Черкаської ОДА.


Півстоліття у родині Апілатів з Великої Яблунівки серця поруч б’ються в унісон

Як добре, коли у цьому світі ти не самотній, а поруч – надійний друг, порадник, кохана людина. Так і є у родині Івана Денисовича та Валентини Микитівни Апілатів, що живуть у селі Велика Яблунівка. Ще у далекій юності, навчаючись у Олександрійському зооветеринарному технікумі, вони познайомились.