Синоптики: на Смілянщині ще кілька днів дощитиме

Нарешті Смілянщина дочекалася довгоочікуваних дощів! Вдень 6 червня в районі пройшли невеликі, але такі важливі опади. До цього атмосферні фронти циклонів оминали Смілянщину по більш північних траєкторіях. З 28 травня опадів по території району не було.


Перемога смілянських гімназистів у півфіналі проекту «Відкривай Україну»

Півфінал проекту інноваційної освіти «Відкривай Україну» відбувся одночасно у 9 містах України. Гімназійна команда «Сонце в долонях» вирушила у Вінницю. Наші волонтери розповідали про створення середовища для розвитку підлітків, де вони набувають необхідних вмінь та отримують можливість реалізувати власну командою ідею у школі, у місті.


У Смілі відбулися обласні змагання з веслування на байдарках і каное

Шостий рік поспіль у Смілі проходять Відкриті обласні змагання з веслування на байдарках і каное на призи срібного призера Олімпійських ігор Олександра Мотузенка. Урочисте відкриття відбулося на центральному пляжі минулої суботи. Завітали сюди секретар міської ради Віктор Федоренко, заступник міського голови Людмила Осейко, срібний призер Олімпійських ігор Олександр Мотузенко, чимало гостей.


Сьогодні прийом громадян проведе заступник міського голови Людмила Осейко

Сьогодні з 15.00 год. до 17.00 год. особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Люмила Семенівна Осейко згідно з графіком прийому смілян. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян до 13.00 дня прийому (кабінет № 7,1 поверх). Запис на прийом по телефону не проводиться.


Смілянські податківці нагадали, хто звільнений від сплати земельного податку

Податківці продовжують проводити інформаційну роботу для населення. Так, одне із частих запитань від смілян є про звільнені від сплати земельного податку. Смілянська ОДПІ повідомляє, що пільги щодо сплати земельного податку для фізичних осіб визначені статтею 281 Податкового кодексу України (далі – ПКУ). Так, відповідно до пункту 281.1 статті 281 ПКУ від сплати земельного податку звільняються: