15-16 червня по всій території Смілянщини утримається надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека

За даними метеостанції Сміла 15-16 червня по всій території Смілянщини утримається надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека У зв’язку зі спекотною та бездощовою погодою встановився надзвичайний (5 клас) пожежної небезпеки. За таких умов надто високий ризик виникнення пожеж.


Смілянський відділ поліції розпочав досудове розслідування щодо факту смерті новонародженої дитини

13 червня до Смілянської місцевої прокуратури надійшло звернення від 28 річної жительки міста Сміли про те, що 09.06.2017 в приміщенні Смілянської районної лікарні ім. С.Бобринської, під час пологів її новонародженна донька, отримала травми у вигляді крововиливу у наднирники, від яких в подальшому дитина померла.


Смілянська гімназія та Іванівська школа обмінялися делегаціями

На початку навчального року Смілянська гімназія уклала угоду про дружбу і співпрацю з Іванівською школою, що на Кіровоградщині. З того часу проводяться спільні майстер-класи, виїзні педагогічні семінари з обміну досвідом. А під час літньої табірної зміни заклади обмінялися делегаціями учнів і кілька днів провели у пришкільних таборах відпочинку.


Засідання комісії по Смілянській медико-санітарній частині №14 (Відео)

Відбулося  засідання комісії, яку ініціювала міська рада для напрацювання виходу із ситуації, що склалася з медико-санітарною частиною.


Сміляни стали учасниками патріотичної гри-квесту «Золота підкова Черкащини»

Відпочинок у пришкільному таборі «Сонечко» школи №3-колегіуму щодня радує маленьких колегіантів цікавими заходами та новими відкриттями. Нещодавно у таборі проводився День патріота. Справжні патріоти мають не лише любити свою країну, а й гарно знати розмаїття її культурно-історичних пам’яток. Тож цього дня діти мали змогу стати учасниками патріотичної гри-квесту «Золота підкова Черкащини».


Графік подачі води у Смілі та про ситуацію із страйком міського РЕМу (Відео)

Щовівторка у малій залі Будинку рад збирається на засідання міська комісія з питань житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та розрахунків. Тут сьогодні розглянули робочі моменти, визначили пріоритетні завдання на тиждень і дали відповіді на два запитання, які зараз чи не найбільше на слуху смілян. Це подача води і страйк енергетиків.


Микола Стуженко: «У Смілі вийшла колізія з державним закладом «Смілянська медико-санітарна частина №14»

«Реформування медичної системи охорони здоров’я в Україні триває вже не один рік. Головні напрямки реформування – створення нової системи надання медичної допомоги та перехід на страхову медицину:


Перші випускні вечори у Смілі. Випуск дев’ятикласників школи №3-колегіуму (Відео)

Традиційно у червні відзначають випускні вечори. Першими їх  святкують дев’ятикласники.


Анонс випуску газети «СМІЛА» від 14 червня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 14 червня. У номері читайте: Вітання з нагоди Дня дільничного інспектора та Дня працівників охорони здоров’я. Розповіді про медичних працівників та колективи закладів охорони з нагоди професійного свята. Ухвалено графік подачі води: роз’яснення заступника міського голови Олександра Риджанича.