Смілянська вчителька стала однією учасниць тренінгу з ненасильницького спілкування

У Києві відбувся семінар-тренінг Еви Рамбали (Угорщина) з ненасильницького спілкування (ННС). Було подано 74 заявки для отримання стипендії на участь у ньому, а отримали її лише 9 вчителів та шкільних психологів із Києва, Білої Церкви, Сміли, Житомира, Кагарлика та Львова. Серед щасливчиків опинилася вчитель гімназії Наталія Миколаївна Власик.


У червні Сміла зустріне учасників заходу «Всевітній біг миру «Заради гармонії в Україні» (Відео)

У малій залі Будинку рад відбулося перше у цьому році засідання координаційної ради з питань молодіжної політики. Тут зібралися представники відділів, установ та організацій, які займаються реалізацією молодіжної політики у Смілі.


6 злочинів у сфері держзакупівель викрила податкова міліція Черкаської області

З початку року за матеріалами співробітників податкової міліції головного управління ДФС у Черкаській області розпочато 6 кримінальних проваджень за фактами заволодіння бюджетними коштами відносно службових осіб підприємств – переможців державних закупівель.


У медичних закладах Сміли привітали трудові колективи із професійним святом (Відео)

18 червня медичні працівники відзначають професійне свято. Вже від сьогодні вони приймають вітання. З найкращими побажаннями у трудові колективи завітали представники різних гілок влади.


На залізничному переїзді в Черкаській області потяг збив автомобіль

15 червня на перегоні Поташ – Подібне (Черкаська обл.) регіональної філії «Одеська залізниця» внаслідок порушення водієм УАЗу правил дорожнього руху сталася дорожно-транспортна пригода на залізничному переїзді.


Делегація із Сумщини побачила як виховуються смілянські дошкільнята (Відео)

Навчальні заклади Сміли постійно прагнуть бути одними із кращих в області і їм це вдається. Не відстають від шкіл і дошкільні навчальні заклади. Ознайомитися із тим, як побудована та проводиться виховний процес у дитсадках Сміли завітала делегація із Сумської області. Одними з перших їх зустріли у дошкільному навчальному закладі «Оленка».


У Черкасах відбулося судове засідання щодо розірвання договору про спільну діяльність з ТОВ «Сміла Енергоінвест»

У приміщенні господарського суду Черкаського області відбулося засідання щодо розірвання договору про спільну діяльність між ТОВ «Сміла Енергоінвест» та комунальним підприємством «Смілакомунтеплоенерго». На розгляд справи у суд прибули небайдужі депутати міської ради, громадськість, керівник «Смілатеплокомуненерго» Прусс В.М. і представники підприємства, юрист та київський адвокат відповідача – ТОВ «Сміла Енергоінвест».


Семінар-навчання про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення пенсії

14 червня 2017 року Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Смілянського району проводив семінар-навчання, який відбувся в малому залі Будинку культури м. Сміли. В семінарі брав участь головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсії №1 Смілянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Марія Куксенко.


Із сесії Смілянської міської ради (Відео)

Відбулася позачергова 45 сесія міської ради. Про перебіг подій у малій залі – далі у сюжеті.


На смілянському центральному пляжі купатись заборонено

За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень проб води, ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України» виявлено перевищення індексу ЛКП (лактозопозитивна кишкова паличка) на міському пляжі, що розташований поблизу стадіону «Юність» по вул. Ротондівській, 1.