Сміла – серед міст-учасників церемонії підписання Угоди мерів

19 червня у місті Славутич, в рамках Європейського Тижня Сталої енергії в Україні, Асоціації «Енергоефективні міста України» відбулася церемонія підписання Угоди мерів українськими містами. Під час офіційного відкриття до Угоди мерів приєдналися понад 30 міст України. Смілу представляв в.о. міського голови Віктор Федоренко, інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.


У Смілі затримано жінку, яка замовила вбивство свого чоловіка

Кілеру за виконану роботу жінка обіцяла винагороду в сумі 800 доларів США. Її затримали під час передачі обумовленої суми коштів. За вчинене зловмисниці  загрожує довічне позбавлення волі. Отримана оперативна інформація, про те, що 56-річна жителька Сміли підшукує вбивцю для свого чоловіка була негайно взята до опрацювання. Під час перевірки дана інформація знайшла своє підтвердження. За […]


Завтра на Черкащині очікуються грози

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології повідомляють про штормове попередження на території Черкаської області. «21 червня очікуються грози, місцями шквали 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.


Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко прокоментував ремонт мосту

– Ремонт черкаського мосту через Дніпро стартував з 19 червня. Поінформую про найголовніше в цьому питанні. Міст – в аварійному стані. Є висновок фахівців. Утім це видно навіть неозброєним оком. Прогнилі плити, крізь які проглядається Дніпро. Міст ходить ходором, коли великий потік транспорту. Розходяться шви. За останні 2 роки плити обвалювались 6 разів. За менш […]


Президент доручив Уряду вже восени підвищити пенсії

Президент Петро Порошенко переконаний, що покращення економічної ситуації в країні нині дає можливість здійснити кроки, спрямовані на підвищення забезпечення пенсіонерів, які найбільше потребують підтримки з боку держави. Про це він заявив на засіданні Національної ради реформ, присвяченому пенсійній реформі, інформують на офіційному веб-порталі Президента.


Зустріч із колективом Смілянської МСЧ №14 (Відео)

Відбулося  виїзне засідання комісії, яку ініціювала міська рада для напрацювання виходу із ситуації, що склалася з медико-санітарною частиною.


У Смілі міська влада взялась за наведення порядку на покинутому довгобуді швейної фабрики

Кілька десятиліть тому на перехресті вулиць Незалежності і Федорова розпочалося масштабне будівництво швейної фабрики. Проте роботу до кінця так і не довели. Власники перепродали довгобуд іншим господарям, ті – ще далі, новим людям. Сучасним власникам будівництво вже не цікаве. Тож, бетонні споруди залишились стояти посеред міста, обростаючи бур’янами та сміттям. На місці цього будівництва колись […]


Закриття табірної зміни у смілянській гімназії імені Василя Трохимовича Сенатора (Відео)

У гімназії імені Василя Трохимовича Сенатора завершила роботу літня оздоровча зміна у пришкільному таборі «Сенаторець».  На урочистому закритті гімназисти підбили підсумки корисного та цікавого дозвілля.


Про надання адміністративних послуг у Смілянській ОДПІ

Надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження прогресивних методів і форм обслуговування та створення сприятливих умов для платників є пріоритетними завданнями у діяльності Шполянського відділення Смілянської ОДПІ.