У Черкасах відбулося вручення обласної журналістської премії «Прометей» (Відео)

Щороку у Черкасах напередодні Дня журналіста, який святкують 6 червня, вручають обласну журналістську премію «Прометей». Для нагородження запросили номінантів у галерею мистецтв на черкаському Хрещатику. Серед нагороджених і сміляни.


Смілянська прокуратура взялася за справу підприємця, на рахунку якого близьно 30 кримінальних порушень

Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях, де одній особі повідомлено про підозру у вчиненні близько тридцяти кримінальних правопорушень, передбаченого ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.


Смілянський «Вернісаж талантів» (Відео)

«Вернісаж талантів» у міському Будинку культури познайомив смілян із дітьми, які шанують науку, прагнуть здобути міцні знання, активно і успішно реалізують себе в улюблених і корисних справах, а крім цього ще й отримують визнання та нагороди.


Смілянський «Комунальник» про зміну тарифу на послуги

Смілянський СКП «Комунальник» повідомив про те, що з 01 липня 2017 року відповідно до рішення виконавчого комітету Смілянської міської ради від 23.05.2017 №231 змінюються тарифи на послуги з вивезення побутових відходів.


У Смілі відбувся фестиваль «Сузір’я талантів багатодітної родини» (Відео)

У 2012 році розпочав свою творчу бігорафію Всеукраїнський конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини». Він сприяє відродженню та популяризації цінностей багатодітної української родини, створює умови для всебічного розвитку дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. Крім цього, допомагає зберігати народні традиції та історичну спадщину. Смілянські родини представили свою творчість на міському етапі цього фестивалю. Назвали його «Сузір’я талантів […]


Податківці роз’яснюють порядок оподаткування іноземних доходів

Смілянська ОДПІ нагадує про те, що відповідно до пп. 163.1.3 п. 163.1 ст. 163 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) доходи, отримані резидентами з джерел за межами України є об’єктом оподаткування податком на доходи фізичних осіб.


З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!


З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!