У Смілі обрали директора навчального закладу нового типу (Відео)

Для одного із об’єднаних навчальних закладів міста обрали директора. У міському управлінні освіти, молоді та спорту завершився розгляд кандидатів на посаду керівника навчального закладу нового типу. Детальніше – дивіться далі в сюжеті.


Дорогу до Сміли відкрили для проїзду

Як повідомляє ВиЧерпно, сьогодні  відкрили  рух на автомобільній дорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 41+256 – км 48+985 (правий проїзд), її протяжність — 7,72 км.  Ремонтні роботи розпочали торік, їх вартість — 65 млн грн. У 2016 році було виконано робіт на суму 36,6 млн грн. Цьогоріч за кошти держбюджету заплановано 26,5 млн грн. Наразі […]


У смілянському парку відкрили одну з найбільших батутних арен в області (Відео)

Міський парк культури та відпочинку поповнився новою ігровою зоною, зокрема тут розмістили найбільшу у Черкаській області батутну арену. Днями у цей куточок парку, де нині розміщується значна за розмірами зона активного відпочинку, зібралася дітвора та дорослі на офіційне відкриття.


Зустріч смілянських студентів із представниками підприємств України

У Смілянському коледжі харчових технологій влаштували зустріч випускників 4-го курсу із представниками провідних підприємств з різних областей України. На розподілі студентів відділення інженерної механіки на робочі місця: техніками-конструкторами, операторами станків з ЧПУ, токарями, фрезерувальниками, техніками-технологами, запрошували такі провідні компанії, як: ТОВ «Костал Україна», ПАТ «Золотоніський машинобудівний завод імені І.І. Лепсе»


У КП «Вод Гео» пояснили, чому у Смілі перебої з водопостачанням (Відео)

У Смілі знову перебої з водопостачанням. Останнім часом у різних мікрорайонах міста в різний час доби у домівках зникає часом вода, що стало досить відчутною проблемою для смілян. З чим це пов’язано прокоментував головний інженер КП «Вод Гео» Володимир Овсійчук.


Вихованець Смілянського спортивного клубу посів І місце на Чемпіонаті по КУДО-2017

У м. Київ відбувся Чемпіонат України по КУДО – 2017. У змаганнях брала участь команда Смілянського молодіжного «Спорт Клубу Торнадо», тренер Роман Діхтяр. Приємно зазначити, що спортсмен вищеназваного клубу Володимир Вовк посів І місце в коефіцієнті до 210 од., інформує відділ молоді та спорту.


Житель Смілянщини взяв участь у дводенних змаганнях «Гірський біговий ультрамарафон «Трейл Карпатія»

Днями, у смт. Воловець, що на Закарпатті, відбулися дводенні змагання «Гірський біговий ультрамарафон «Трейл Карпатія». Першого дня учасникам необхідно було пробігти 42 км 200 метрів з набиранням висоти 2 тис. 550 метрів, а другого – 47 км із набиранням висоти 3 тис. 155 метрів.


Названо переможців шахового турніру у Смілі

Наприкінці весни у шаховому клубі «Вертикаль» Будинку дитячої та юнацької творчості Смілянської міської ради відбулися змагання з шахів «Весна-2017» серед школярів міста. Дані змагання стали підсумком роботи шахового гуртка за рік. Упродовж року проводились змагання у багатьох школах міста під девізом «Пошук талантів Смілянщини»; відбувся великий турнір з шахів у міському будинку культури, в якому […]


Смілянські правоохоронці затримали підозрюваного у крадіжці палива з рухомих складів

Під час відпрацювання інформації оперативники Смілянської поліції затримали 35-ти річного жителя Сміли, який підозрюється у причетності до крадіжки дизельного палива з потягів. Автомобіль та каністри з паливом вилучено. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.


Про долю спеціальної школи-інтернату, розташованої у Смілі (Відео)

Сміляни цікавляться про те, яка доля очікує спеціальну загальноосвітню школу-інтернат, розташовану у Смілі та яка позиція управління освіти, молоді і спорту, міської влади. Відповідь на запитання дає начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Незнанова.