Смілянським студентам влаштували екскурсію Черкасами

Екскурсія сьогодні стає частиною педагогічного процесу, беручи на себе функції освіти і виховання людини, формування його світогляду. В цьому місяці студенти Смілянського промислово-економічного коледжу групи ФН-9-15 здійснили цікаву подорож мальовничим містом Черкаси, яке розкинулося на правому березі Дніпра.


Смілянський волонтер – серед переможців обласної премії для молоді

В облдержадміністрації нагородили переможців обласної премії для молоді за особливі заслуги у розбудові молодіжної політики. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА з посиланням на інформацію управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА. Привітав активних черкащан заступник очільника області Костянтин Омаргалієв.


На території Черкащини оголошено штормове попередження

Черкаський обласний гідрометцентр повідомляє про Штормове попередження: 27 червня по місту та області очікуються грози. Мешканцям області нагадують, перш за все під час наближення грози краще утриматися від поїздок в ліс, поле або до водоймища. Блискавка небезпечна тоді, коли за спалахом тут же лунає гуркіт грому, тобто грозова хмара знаходиться над вами і небезпека удару […]


Студенській молоді Сміли провели годину спілкування на тему Конституції України

27 червня у Смілянському коледжі харчових технологій відбулася година спілкування студентів з викладачами комісії суспільних дисциплін. Вони були приурочені до 21-ої річниці прийняття Конституції України.


Нагороди смілянських веслувальниць на Чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное

У Ковелі завершився Чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юнаків та дівчат 2001-2002 р.н. та 2003-2004 р.н. Він тривав з 21 по 25 червня 2017 року. За нагороди змагалось понад 30 команд України. Черкаська область була представлена двома командами. У підсумковому заліку одна команда Черкаської області посіла 7 загальнокомандне місце та набрала 1125 […]


Смілянській молоді вручили стипендії міського голови

З нагоди 21-ї річниці з Дня Конституції талановиту молодь за успіхи у спорті, науці, мистецтві та інших видах творчості відзначили стипендіями міського голови. Це переможці та призери міжнародних, всеукраїнських та обласних змагань та фестивалів. Майбутнє кожної нації, кожного народу – це, звісно, діти. Особливо важливо, щоб це майбутнє зростало із жагою до знань. Одним із […]


У Смілі відбулися урочисті до Дня Конституції України (Фоторепортаж)

Урочистості з нагоди Дня Конституції відбулися на площі біля Будинку рад. Це державне свято – нагода ще раз підкреслити таку важливу дату в історії українського народу, як прийняття основного Закону України. Привітати смілян з Днем Конституції зібралися представники міської влади, депутатського корпусу представники управлінь, структур та відділів, навчальних закладів міста. Тут були як найменші сміляни, так і дорослі.


Як зустріли учасників Всесвітнього бігу «Заради гармонії в Україні» у Смілі (Відео)

День молоді був насиченим спортивними заходами на центральній площі міста та творчими у міському парку культури та відпочинку. Завітали, а точніше, забігли до нас у гості учасники Всесвітнього бігу  «Заради гармонії в Україні». Марафонський факел потримали і наші кореспонденти.


У випуску газети «СМІЛА» від 27 червня читайте

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 27 червня. Вітання з нагоди Дня Конституції. Сміла серед міст-учасників церемонії підписання Угоди мерів. На засіданні виконавчого комітету обговорили стан розвитку фізичної культури і спорту в місті.


У пришкільному таборі “Росинка” розповіли як розважали юних смілян під час літньої зміни

Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. Виходячи з цих міркувань, педагогічний колектив ЗОШ №13  доклав чимало зусиль, щоб відпочинок вихованців у пришкільному таборі «Росинка»  був активним, корисним, цікавим та пізнавальним і обов’язково оздоровчим.