Школа танцю «Соната» представила творчий звіт (Відео)

Чемпіони і підкорювачі танцювальних майданчиків світу, закохані у хореографію та життя. Саме такими є вихованці школи танцю “Соната”. Свій яскравий творчий автограф вони поставили на паркеті головної сцени Сміли, підсумовуючи 2016-17  танцювальний навчальний рік.


У смілянському колегіумі виховують еко-лідерів

Учні та вчителі школи №3-колегіуму завжди пам’ятають слова відомого німецького письменника Йоганна Вольфганга Гете, який свого часу писав: «Хто не знає іноземних мов, той нічого не розуміє і в своїй рідній мові». Тому початок роботи мовного табору «Eco-leaders Camp» є справжнім святом для його учасників, адже іноземну мову діти хочуть знати так добре, як і […]


Семінар для голів квартальних комітетів Сміли (Відео)

Обговорити питання, що хвилюють мешканців Сміли зібралися голови квартальних комітетів міста. Про що саме йшлося дізнавалися наші кореспонденти.


Що робити платникам податків, якщо електронний ключ пошкоджено

Смілянська ОДПІ нагадує, якщо при підписанні документу виникає помилка «Невірний пароль або ключ пошкоджено» платник в першу чергу має перевірити який ключ електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП) використовується першим, — рекомендують податківці. Варто пам’ятати, вірна послідовність підписів для податкової звітності наступна: бухгалтер- директор-електронна печатка.


Засідання комісії по напрацюванню виходу із ситуації, в якій опинилася Смілянська МСЧ-14 (Відео)

Відбулося друге засідання комісії, яку ініціювала міська рада для напрацювання виходу із ситуації, яка склалася із медико-санітарною частиною №14.