СБУ попереджає про фішингову розсилку нібито від її імені

Служба безпеки України фіксує фішингові розсилки електронних листів нібито від імені СБУ. Розсилка спрямована переважно на органи державної влади.


Проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» підхопили і у Смілі

Торік за ініціативи міського голови Сергія Ананка було започатковано спартакіаду серед команд шкіл міста на Кубок міського голови з різних видів спорту.


Співробітник кримінально-виконавчої служби постане перед судом за пробу продати наркотики

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно співробітника установи Державної кримінально-виконавчої служби України в області.


Іноземця та громадянку України притягнули до відповідальності за порушення міграційних правил

Працівники Звенигородського відділу Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП громадянина Вірменії


Судитимуть місцевого жителя, який обіцяв ухилянтам документи про непридатність до військової служби

Прокурори Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Черкаси, який одержав неправомірну вигоду за вплив на прийняття рішення особами


Наближення адміністративних послуг у тергромадах області

Центри надання адміністративних послуг працюють у всіх 66 територіальних громадах Черкащини. Тут жителі можуть отримати від 222 до 400 актуальних послуг.


У водія вилучили посвідчення з ознаками підробки

Вилучений документ не містить спеціальних захисних елементів, а за серійними номером ні за ким не рахується. За фактом підробки розпочато досудове розслідування.


Поліцейські купили тканину, а діти плетуть маскувальні сітки

Правоохоронці продовжують допомагати волонтерам та Збройним силам України. Цього разу закупили тканини для маскувальних сіток.


Смілянин постане перед судом за пособництво та використання підробного документа

Дізнавачі сектору дізнання відділу поліції № 2 Черкаського районного управління поліції за процесуального керівництва Смілянської прокуратури завершили досудове розслідування


Держгеокадастр Черкаської області торік видав понад 102 тисячі витягів із НГО

Спеціалісти Головного управління Держгеокадастру у Черкаській областіпротягом 2023 року сформували й видали 102342 витяги із технічної документації про нормативну грошову оцінку (НГО)