В Черкасах завершився останній етап відбору серед бажаючих приєднатися до поліцейських охорони

Днями в Управлінні поліції охорони в Черкаській області відбулось чергове засідання поліцейської комісії, на якій пройшли співбесіду та були рекомендовані на службу в Поліцію охорони 16 кандидатів.


Патрульні виявили у водія документи, яких не було у базі

Уночі патрулюючи містом, увагу інспекторів привернув автомобіль Mercedes-Benz Sprinter 416 D, який рухався в комендантську годину з порушеннями ПДР.


Юні сміляни зібрали кошти на FPV-дрони

Міський голова Сергій Ананко та весь виконавчий комітет Смілянської міської ради з перших днів повномаштабного вторгнення допомагають Силам оборони України.


Уряд вніс зміни щодо порядку бронювання військовозобов’язаних працівників підприємств ОПК

Уряд вніс зміни до Постанови №76 від 27 січня 2023 року, якою регулюються питання бронювання військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, щодо бронювання працівників підприємств


У Смілі зареєстровано випадок сказу серед диких тварин

Про це інформує офіційний сайт Смілянської міської ради. Громадянам нагадують, сказ – це гостре особливо небезпечне вірусне захворювання усіх теплокровних тварин і людини


У 10 аптеках Сміли нині є інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 202 аптеках.


Як уберегти себе від карткового шахрайства

Правоохоронці Управління поліції охорони в Черкаській області нагадують, у жодному разі не повідомляйте стороннім особам дані своєї банківської картки, чи інші відомості


Творчий урок «Казковий світ Марії Приймаченко»

Творчий урок «Казковий світ Марії Приймаченко» провели сьогодні для активних користувачів бібліотеки, учнів 3-Б класу НВК гімназії ім. В.Т. Сенатора (класний керівник Ірина Мендусь).


Поліцейські-психологи провели тренінг для працівників вибухотехнічної служби

Вибухотехнік — професія де не має права на помилку. Служба в такому підрозділі пов’язана з постійною небезпекою, фізичним та психологічним напруженням та емоційним вигоранням.


За місяць на Черкащині найбільше подорожчали яйця

Як повідомляють в обласному управлінні статистики, інфляція на споживчому ринку області в грудні 2023 році порівняно із листопадом того ж року становила 0,2%, за рік у цілому – 5,3%.