Вперше у Смілі пройшов фестиваль коляди


Юний тенісист зі Сміли здобув перемогу у рейтинговому турнірі KRASNEBRUK OPEN

5 та 6 січня в Академії настільного тенісу Віктора Дідуха с. Андріївка Львівської області відбувся новорічний рейтинговий турнір KRASNEBRUK OPEN.


За місяць у міській лікарні отримали допомогу понад тисяча смілян

Проблема здоров’я є сьогодні однією з актуальних в Україні, оскільки стан громадського здоров’я виступає важливим показником збереження і розвитку людського потенціалу будь-якої країни.


Юні танцюристи зі Сміли здобули нагороди на міжнародному конкурсі

Вихованці студії “Ерідан” стали лауреатами І та ІІ ступенів на Міжнародному багатожанровому двотуровому конкурсі мистецтв Україна-Чехія, який відбувся за підтримки Land of Talent


У селі на перехресті не розминулися вантажівка і легковик: троє людей постраждали

Водія та двох пасажирів госпіталізували до лікарні. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження.


За тиждень на ГРВІ та COVID захворіли понад 4200 черкащан

У Черкаській області за перший тиждень року захворіли 4 272 особи на ГРВІ, включно із COVID-19, із них 1 950 – діти (45,65%).


Четверо людей травмувалися в ДТП, слідчі відкрили кримінальне провадження

Серед постраждалих малолітня дитина. За фактом порушення правил дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження.


Рятувальники витягнули із 5-метрової ями песика

На Уманщині надзвичайники врятували собаку, який впав до 5-ти метрової ями та не міг самостійно вилізти.


Патрульні виявили вантажівку, якою незаконно перевозили деревину

Патрулюючи на автодорозі М-05 Київ — Одеса, інспектори зупинили вантажний автомобіль Scania з напівпричепом Schmitz SKI 24, який здійснював перевезення деревини.


Розмір гранту залежатиме від бала НМТ та спеціальності

Розмір державного гранту на здобуття вищої освіти залежатиме від результатів вступника, отриманих під час національного мультипредметного тесту, та вибору спеціальності.