На перехресті не розминулися КАМАЗ та легковик: двоє людей травмувалися в ДТП

Пасажирку та водія легковика госпіталізували. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження.


Вогнеборці завітали до смілянських ліцеїстів

29 січня рятувальники Черкаського районного управління, спільно з командою ДЮРП «Брандмайор» провели «Єдиний урок з безпеки» в ліцей «Лідер».


Відбулося засідання виконавчого комітету

29 січня міський голова Сергій Ананко провів чергове засідання виконавчого комітету. За підсумками засідання було розглянуто близько 40 питань, що охоплюють сфери житлово-комунального господарства


Легкоатлети Черкащини здобули нагороди чемпіонату України

Чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні серед юнаків та дівчат 2007–2008 р.н. відбувся в Києві. Тривали старти 26–28 січня.


80 років з дня визволення Сміли від нацистських окупантів

29 січня 1944 року Смілу було звільнено від ворожих військ. Нині виповнюється вже 80 років з тих часів.


Двоє людей травмувалися в ДТП у Черкасах, слідчі розпочали розслідування

Пасажирку та водія легковика госпіталізували. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження.


СБУ викрила адмінів груп у месенджерах, які сприяли ухилянтам уникненню мобілізації

Кіберфахівці Служби безпеки заблокували 7 груп у месенджерах, які допомагали уникнути мобілізації чоловікам призовного віку на Черкащині.


У Смілі нині проживає трохи більше 6,5 тисяч зареєстрованих ВПО

У Черкаській РВА під головуванням Валерії Бандурко відбулася координаційна нарада за участі керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації.


За тиждень рівень захворюваності на ГРВІ та COVID-19 зріс на третину

У Черкаській області, за тиждень, з 22 по 28 січня захворіли 6 563 особи на ГРВІ, включно із COVID-19, із них 3 660 – діти(55,76%).