Служба безпеки викрила чергового ворожого агітатора, який має посвідку на проживання в рф

Контррозвідники Служби безпеки викрили на Черкащині прихильника рашизму, який публічно виправдовував збройну агресію рф проти України, героїзував російських окупантів.


На шляху до Соборності України


Патрульні допомогли водію, у якого “заглохла” автівка (Відео)

Вихідними, патрулюючи на вулиці Сумгаїтська у Черкасах, інспектори виявили авто, що заглохло перед перехрестям. Стурбований водій повідомив, що не може завести двигун.


Захворюваність на ГРВІ та COVID-19 за тиждень зросла на 14,5%

У Черкаській області за тиждень захворіли 4 957 осіб на ГРВІ, включно із COVID-19, із них 2 425 – діти (48,92%).


В Укрпошті погасили поштову марку, присвячену 70-річчю утворення Черкаської області

Тепер у Черкащини є власна поштова марка, присвячена її 70-річчю. Сьогодні її погасили в Укрпошті. Виготовлена в межах проекту «Власна марка».


Допомога постраждалим смілянам, ВПО та шкільні ліги – головні питання наради у Черкаській РВА

У Черкаській РВА відбулася нарада із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації. На постійному контролі питання мобілізації та бронювання військовозобов’язаних.


Шістьох Героїв зі Сміли посмертно відзначено державними нагородами

У Черкаській районній військовій адміністрації вручили державні нагороди полеглим Героям Черкащини. Їх родинам загиблих воїнів передала начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.


Прокуратура повертає в державну власність Черкаський приладобудівний завод

Черкаська обласна прокуратура звернулася до суду з позовом про розірвання договору купівлі-продажу державного майна, що передбачає повернення до державної власності об’єкта приватизації, вартість якого 14,5 млн грн.


У Черкаському районі виявили мігранта-порушника із Ізраїлю

На території Черкаського району міграційники виявили 27-річного громадянина Держави Ізраїль, який понад дозволений строк перебував в Україні, набувши статусу нелегального мігранта.


За тиждень патрульні виявили 13 водіїв, які за сіли за кермо нетверезими

У комендантську годину патрульні зупинили водійку, що мала ознаки сп’яніння та рухалася дорогою з одностороннім рухом у протилежному напрямку.