Шановні земляки! Газета “Сміла”, індекс передплати 40805 – знову з вами у 2024 році

Черговий номер газети “СМІЛА” за 03 січня 2024 року. Подати оголошення, вітання, рекламу: тел. 097-194-79-70, 073-209-87-01


Рятувальники нагадують правила безпеки біля водойм на Водохреще

Цього року Водохреща відзначаємо 6 січня. Рятувальники нагадують заходи безпеки у місцях, де традиційно відбувається обряд занурення у відкриту водойму:


Вимушені переселенці не залишаються без уваги Пенсійного фонду

Про надання соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам йшлося на черговому засіданні координаційного центру підтримки цивільного населення


На Черкащині до новорічних свят було продано понад 13 тисяч ялинок

Цьогоріч новорічні ярмарки на Черкащині, Вінниччині та Кіровоградщині стартували з початку грудня, загалом розгорнули 83 таких ярмарки.


В обласній прокуратурі розповіли про роботу із звереннями громадян

Упродовж 2023 року до органів прокуратури Черкаської області надійшло 5168 звернень громадян, з них вирішено по суті 2730, у тому числі 133 – від народних депутатів України


У 10 аптеках Сміли нині є інсулін: оновлено список адрес

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 195 аптеках.


Вимоги до безпечної праці взимку дізналися аграрії Черкащини

Про шляхи усунення виробничих ризиків та заходи безпеки в ускладнених погодних умовах поінформували посадовці Центрального міжрегіонального управління Державної служби


Із нового року змінились розміри мінімальної та максимальної страхових виплат

З 1 січня 2024 року змінились розміри мінімальної та максимальної страхових виплат. Згідно зі статтею 36 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування”


«Пакунок малюка»: як отримати найнеобхідніше для новонародженого

Кожна сім’я, в якій народилася дитина, має право на отримання від держави одноразової допомоги у вигляді «пакунка малюка» (бебі бокса).


В Україні збільшують обсяг програм державною мовою до 90%

Із 1 січня 2024 року набрали чинності окремі положення статті 40 Закону України “Про медіа”, які передбачають збільшення обсягу програм державною мовою на телебаченні та радіо.