Чоловік шахрайством отримав 1,9 млн грн під час продажу електроенергії, виробленої сонячними батареями

За процесуального керівництва прокурорів Звенигородської окружної прокуратури повідомлено про підозру місцевому жителю за фактом шахрайства (ч. 4 ст. 190 КК України).


В Черкаській області двоє людей загинули через отруєння чадним газом

В Україні почастішали випадки отруєння людей чадним газом і продуктами горіння. З початку 2024 року зареєстровано 52 пожежі, на яких через отруєння чадним газом загинуло дві особи.


Чоловік вдарив ножем знайомого, з яким пив алкоголь, поліцейські затримали зловмисника

Потерпілий госпіталізований до лікарні, зловмисник – поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру та обирали запобіжний захід.


У МОН працюватимуть над покращенням заочної освіти

Міністерство освіти і науки напрацьовуватиме механізми покращення якості заочної освіти. Про це сказав заступник міністра освіти Михайло Винницький в ефірі Українського радіо, передає osvita.ua.


Фонд держмайна України створює кадровий резерв

Фонд державного майна України ініціював створення власної системи Кадрового резерву для підбору персоналу на керівні посади державних підприємств та товариств різних форм власності.


У Черкасах поліцейські затримали торговця зброєю

В “асортименті” торговця були автомат, патрони та гранати із запалами. Усе це він збував за 35 000 гривень. Фігуранта затримали та повідомили про підозру


На початок цього року в 356 черкащан задекларувати мільйонні статки

У Черкаській області триває кампанія декларування доходів, отриманих у 2022 році. Громадяни, які отримували доходи, які відповідно до Податкового кодексу України підлягають декларуванню


За рік на Черкащині зафіксували 90 випадків домашнього насилля

За 2023 рік поліцією Черкащини зареєстровано 90 кримінальних проваджень про вчинення правопорушень, які були кваліфіковані за статтею 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України.


Черкащанка, яка незаконно одержала соціальну допомогу – понад 300 тис. грн, постане перед судом

Прокурори Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жительки м. Черкаси, яка заволоділа бюджетними коштами шляхом обману.


За позовом прокуратури державі повернуто землі площею 2,5 га, які належали громадянину рф

За позовом Черкаської окружної прокуратури суд конфіскував у громадянина російської федерації земельні ділянки в адміністративних межах Чигиринської територіальної громади.