З НОВИМ РОКОМ!


Неподалік села стала смертельна ДТП: водій збив пішохода, який перебігав дорогу

В автопригоді загинув 43-річний чоловік, який перебігав дорогу у невстановленому місці. Слідчі встановлюють повні обставини летальної ДТП.


Місцевий житель налагодив бізнес з продажу підпільного алкоголю, йому повідомили про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру жителю міста Кам’янки за фактом незаконного придбання з метою збуту, зберігання


Черкащани передали підсилення українським захисникам

Черкащани отримали кілька абсолютно різних запитів від Сил оборони. Закрити їх допомогли підприємці Черкаського району і одне із комунальних підприємств Черкаської районної ради.


Сміла. Роботи з ліквідації наслідків влучання російської ракети тривають


В Черкаській області СБУ так Нацполіція викрили організатора call-центру, який працював на «Яндекс»

За добу СБУ та Нацполіція ліквідували понад 100 шахрайських call-центрів, які викрадали персональні дані та гроші українців.


СЛАВА ЗСУ!


Жінка попросила викликати медиків, а чоловік її за це побив

Черкащанину повідомили про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жінці. Потерпілу у важкому стані госпіталізували до міської лікарні. Наразі слідчі здійснюють досудове розслідування.


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА!


Велика біда – це важке випробування.

  На жаль, це не оминуло нашу Смілу. З учора спостерігаю як люди вміють згуртовуватись, поділитись останнім, допомогти сусіду чи привезти все необхідне друзям, що постраждали. Чесно – захват! Дякую всім, хто подзвонив і просто спитав, чим можна допомогти? Допомога тим людям, що втратили житло, або воно зазнало значних ушкоджень, дійсно потрібна. Те, що можна полагодити […]