Колектив смілянськго коледжу отримав Подяку за постійну підтримку ЗСУ

Педагогічний та студентський колектив Смілянського промислово-економічного фахового коледжу ЧДТУ активно співпрацює з волонтерським центром «Територія гідності» у м.Сміла.


Апеляційний суд зобов’язав навчальний заклад привести у належний стан протирадіаційне укриття

У ході вивчення стану додержання вимог законодавства України у сфері використання та забезпечення функціонування об’єктів цивільного захисту встановлено, що на території одного з державних навчальних закладів


У смілянському дитсадку провели день обіймів та розповіли чому це корисно

У дитсадку №57 провели тематичний день Обіймів. Міжнародний день обіймів (International Hug Day) був заснований в 1986 році в Америці. Спочатку свято було національним, але незабаром поширилося по всьому світу.


Із січня цього року в Україні вступили в дію нові норми маркування тютюнових виробів

В Україні скасовано діючі норми маркування тютюнових виробів та запроваджено нові, які вступили в дію з 11 січня 2024 року.


СБУ та Нацполіція знешкодили 5 нарколабораторій на території України: одна із них була на Черкащині

Служба безпеки та Національна поліція запобігли масштабній контрабанді важких наркотиків та психотропів до країн Євросоюзу та Близького Сходу.


Патрульні виявили двох водіїв, які сіли за кермо нетверезими

Сьогодні, близько 3-ї години ночі, на вулиці Сумгаїтська у Черкасах інспектори помітили автомобіль BMW 318d, водій якого порушував комендантську годину.


Застілля, яке закінчилося різаниною: перед судом постане 46-річний чоловік

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя Звенигородщини, який вбив людину та наніс тілесні ушкодження іншій особі.


В управлінні поліції охорони розповіли, хто такі офіцери Служби освітньої безпеки

Проєкт «Офіцери СОБ» створений для захисту дітей у школах в умовах повномасштабної війни росії проти України та створення безпекового середовища після війни.


Прокурори скерували до суду праву стосовно луганчанина, причетного до пособництва державі-агресору

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Луганщини за фактом пособництва державі-агресору.


Правоохоронці постійно поглиблюють знання та вдосконалюють навички надання першої допомоги

Вміння надати домедичну допомогу необхідне і в мирний час, а тим більше в період воєнного стану. Тому поліцейські постійно поглиблюють знання та вдосконалюють навички надання першої допомоги.