З початку року в області сталося уже три пригоди на воді: одна людина загинула

Рятувальники закликають рибалок не виходити на лід. Як повідомили в обласному управлінні ДСНС, із початку 2024 року в області зареєстровано вже три пригоди на водних об’єктах.


Як запобігти травматизму дізналися працівники газозаправних станцій на Черкащині

Фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці під час надання технічних консультацій працівникам АГЗП обговорили основні вимоги до виконання газонебезпечних робіт.


Викладачі смілянського центру обговорили питання відкритої освіти у закладах профосвіти

У період зимових канікул педагогічні працівники ДНЗ «Смілянський ЦППРК» щороку долучаються до педагогічних читань, які мають на меті вдосконалення педагогічної майстерності працівників


Смілян запрошують доєднатися до екоініціативи «Батарейки, здавайтеся»

Звичайну батарейку не можна викидати у сміттєвий бак – після використання вона здатна забруднити токсичними речовинами близько 16 м² землі.


Коротко про головне із засідання виконкому

11 січня міський голова Сергій Ананко провів чергове засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули 26 питань порядку денного.


Уряд формує Службу освітньої безпеки у школах

Уряд формує у школах Службу освітньої безпеки, яка забезпечить присутність спеціально навчених офіцерів поліції.


У 2023 році філії Центрального лісового офісу реалізували 568 тис кбм

Одним із суспільно важливих аспектів діяльності лісівників є забезпечення дровʼяною деревиною населення та заклади соціальної сфери.


На засніженій дорозі не розминулися автобус та автомобіль

Учора, близько 19 години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Надпільна у Черкасах між автомобілем Dodge Grand Caravan та маршрутним автобусом ПАЗ.


Водолази врятували шістьох рибалок

11 січня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що у селі Лозівок, Будищенської територіальної громади, рибалки потребують допомоги.


Соціальне відновлення ветеранів та їхніх родин: в ОВА розповіли про перші результати пілотного проєкту

Для захисників і їхніх родин на Черкащині реалізують програму соціального відновлення. Уже більше 20 військовослужбовців із рідними взяли у ній участь.