Смілянські юнкори перемогли в обласному конкурсі відеороликів

До 70-річчя Черкаської області відбувся обласний патріотичний конкурс відеороликів учнівської молоді «Славетні українці Черкащини, які змінили світ і Україну».


Патрульні виявили нетверезого водія за кермом

Днями, патрулюючи на вулиці Дахнівська у Черкасах, інспектори виявили автомобіль ВАЗ 21093, водій якого рухався з порушенням ПДР.


За рік на Черкащині підприємців-порушників оштрафували на 122 млн грн

Фахівці Головного управління ДПС у Черкаській області протягом 2023 року провели 658 фактичних перевірок суб’єктів господарювання, які реалізують підакцизну групу товарів на території Черкаської області.


Через «Мою податкову» можна подати декларацію та отримати податкову знижку

Спеціалісти ДПІ у м. Черкаси нагадують: «Моя податкова» – простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби


Черкаське управління СБУ: Повідомлено про підозру в державній зраді та колабораційній діяльності трьом громадянам України

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом жителям Луганської області за фактами державної зради та участі в діяльності терористичної організації.


Черкащанин, який обіцяв посприяти у звільненні з полону, постане перед судом

Слідчі довели протиправну діяльність зловмисника. Нині досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду.


Держзамовлення у вишах зведуть до мінімуму

Державне замовлення у закладах вищої освіти буде зведено до мінімуму з метою протидії структурному безробіттю. Натомість в українців з’явиться можливість отримати грант


Незаконний видобуток цінних корисних копалин– повідомлено про підозру

Повідомлено про підозру колишній службовій особі одного з товариств – видобувачів корисних копалин за фактами незаконного видобування корисних копалин державного значення та службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки.


Шановна громадо! Сміла втратила ще одного свого Героя – СЕРГІЯ ЛЕОНІДОВИЧА СІМАГОВА.

Прощання з Героєм відбудеться 10 січня о 10.00 годині, міський Будинок культури. Вічна Слава і пам’ять Герою! Співчуття рідним..


Підроблені посвідчення водія та особу у розшуку виявили працівники сервісного центру МВС

До сервісного центру МВС Умані надійшли на зберігання посвідчення водія, які були вилучені поліцейськими у порушників за санкцією статті 130 КУпАП