Обіцяв купити вишиванки та обдурив: поліцейські встановили шахрая

Зловмисник видурив гроші у потерпілої нібито на покупку вишиванки. Та майже п’ять тисяч гривень витратив на власні потреби. Слідчі розслідують кримінальне провадження.


Майже 60 тисяч адмінпослуг у сфері земельних відносин надав Держгеокадастр Черкаської області

Упродовж 2023 року землевпорядна служба Черкащини надала 58392 адміністративні послуги, із яких 24142 (41,3%) – безоплатно.


Завдяки небайдужому громадянину патрульні виявили, чоловіків, які незаконно ловили рибу

Учора, близько 23-ї години, на лінію 102 звернувся громадянин та повідомив, що невідомий чоловік здійснює вилов водних ресурсів за допомогою заборонених знарядь лову.


У Черкаській області виявили 20 лісових браконьєрів

Працівники державної лісової охорони філій Центрального лісового офісу виявили 26 випадків незаконної заготівлі хвойних дерев.


Депутати зібралися на позачергову сесію та виділили на відновлення будинків 10 млн грн

Сьогодні у Будинку рад відбулася позачергова сесія Смілянської міської ради. Всі питання порядку денного пов’язані із реагуванням на потреби смілян, які постраждали внаслідок влучання ворожої ракети.


Юні фотографи зі Сміли – серед переможців обласного конкурсу «Україна – це ми!»

З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді Черкаським обласним центром туризму,краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради було проведено обласний фотоконкурс


Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Луганщини, який став депутатом від партії «единая россия»

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Луганщини за фактом колабораційної діяльності.


На Черкащині поліція вилучила продукції на 20 млн грн

Цех працював в закритому режимі, а його виробничі потужності дозволяли виготовляти понад 50 000 пачок цигарок на добу. Про це повідомили у поліції Черкаської області.


9 років за ґратами проведе черкащанин, який «зливав» ворогу розташування військових та систем ППО

За публічного обвинувачення прокурорів Черкаської обласної прокуратури суд визнав винним жителя Черкас у несанкціонованому поширенні інформації про розташування та рух Збройних Сил