Учасник НМТ зможе вибирати черговість виконання предметів у блоці

Учасник національного мультипредметного тесту зможе самостійно обирати порядок виконання предметів у межах одного 120-хвилинного блоку.


Мисливці-браконьєри вполювали кабана: відкрито кримінальне провадження

Убитого кабана та мисливський карабін вилучили у двох чоловіків. За фактом незаконного полювання дізнавачі відкрили кримінальне провадження.


Пристебнутий ремінь безпеки рятує життя

Однією з основних причин для використання пасків безпеки є запобігання серйозним травмам під час дорожніх пригод. В автотрощах паски безпеки значно зменшують ризик смерті та тяжких травм.


Активну молодь запрошують подавати заявки на здобуття Премії КМУ

Премія Кабінету Міністрів України присуджується особам віком до 35 років за досягнення у розбудові України уподовж 2023 року.


У яких аптеках Сміли можна отримати інсулін? Адреси

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 200 аптеках.


Рятувальники ліквідували наслідки ДТП, в якій травмувалась людина

24 січня біля села Хрущівка Зорівської територіальної громади сталася дорожньо-транспортна пригода.


Через зловживання посадовцями ДПС службовим становищем держбюджет не доотримав понад 600 тис грн

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом службовим особам ГУ ДПС у Черкаській області за фактом зловживання своїм службовим становищем.


Черкащани залишаються пліч-о-пліч з Іванівкою

Черкащани залишаються пліч-о-пліч з Іванівкою. Херсонщина оговтується від окупації. Від російських окупантів тут залишилися страшні спогади та «мертва» військова техніка.


Курсанти ознайомилися з роботою системи «Custody Records» та ізолятора тимчасового тримання

Аби зрозуміти специфіку роботи системи «Custody Records» та ізолятора тимчасового тримання для курсантів та студентів, що проходять стажування в Черкаському районному управлінні поліції


Про булінг серед підлітків і як з ним боротися розповідають патрульні

Шкільні офіцери постійно проводять зустрічі в закладах освіти. Чи не найчастіше такі уроки безпеки стосуються протидії булінгу серед підлітків.