У Холодному Яру вже квітують підсніжники

У Черкаській РВА роз’яснюють, чи можна їх побачити на власні очі, а не лише на фото від Національного природного парку «Холодний Яр».


МЕТОДИЧНИЙ ПРАКТИКУМ З ЕЛЕМЕНТАМИ ТРЕНІНГУ У БУДИНКУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ

З метою підвищення рівня педагогічної компетентності педпрацівників, 27 лютого в Будинку дитячої та юнацької творчості, відбувся методичний практикум


Патрульні виявили мотоцикл, що був у розшуку

Учора, близько 13-ї години, під час опрацювання попереднього виклику на вулиці Смілянська у Черкасах, патрульні звернули увагу на мотоцикл Lifan LF150-2E.


Легалізація майна, одержаного злочинним шляхом: двом чоловікам повідомили про підозру та обрали запобіжний захід

Двом чоловікам повідомлено про підозру за фактом вчинення злочину, пов’язаного з легалізацією майна, одержаного злочинним шляхом.


У Смілі жінка потрапила під потяг

Слідчі Черкаського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі жінки на залізничних коліях та встановлюють повні обставини.


Колективи школи та дитсадків передали вантаж для захисників, які нині у госпіталях

Учнівський та педагогічний колектив школи №7 невпинно продовжує проводити волонтерську діяльність та підтримує захисників та захисниць.


В області зафіксували випадок правця у 13-річної дівчинки

У Черкаській області зареєстровано випадок правця у 13-річної жительки Уманського району. Потерпілу шпиталізували до обласної дитячої лікарні. Їй надають кваліфіковану медичну допомогу.


На 16 ВСП «Смілянські енергетичні мережі» встановили системи телемеханіки

Протягом 2023 року спеціалісти Товариства модернізували 51 підстанцію, запровадивши на них системи телемеханіки.


СПАЛЮВАННЯ СУХОЇ ТРАВИ – ПОЗА ЗАКОНОМ

Щороку навесні розпочинається сезон паління листя, сухої трави та інших рослинних решток. Державна екологічна інспекція Центрального округу нагадує, в Україні спалювання сухої трави є незаконним


Зловмисники просять пенсіонерів ВПО повідомити реквізити банківських карток

Шахраї телефонують пенсіонерам та представляються співробітниками Пенсійного фонду. Просять вказати банківську інформацію. Це нібито необхідно для ідентифікації та продовження виплат.