Контраварійне водіння: новий проект для Сил безпеки й оборони на Черкащині

На Черкащині стартував новий проект – контраварійне водіння для Сил безпеки й оборони. Реалізує його Черкаська ОВА спільно з Центром безпечного водіння Pilot, Автомобільною Федерацією України.


Водій авто, який намагався підкупити поліцейських, постане перед судом

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя одного із сіл Уманського району, який пропонував службовим особам надати неправомірну вигоду.


Від Черкащини Силам оборони спрямували черговий транш допомоги

В області закрили чергові запити оборонців. Необхідного передали на майже 14 млн грн. Про це розповів у своєму Телеграм-каналі начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.


ІСТОРІЯ – ЦЕ НЕ ПРОСТО ДАТИ ТА ІМЕНА

Уроки історії України важливі тим, що на них можна не просто осягнути минуле, але й зрозуміти сучасне чи сформувати позитивну історичну самоідентифікацію.


Цього тижня інсулін є у 10 аптеках Сміли

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 199 аптеках.


Правоохоронці попереджають про схему шахрайства у соціальних мережах

Зловмисники масово позначають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення з текстом: “Подивіться, хто загинув у ДТП, я думаю, ви його знаєте, так шкода…”.


З Героєм-земляком Сергієм Сімаговим попрощалися у Смілі


На Черкащині рятувальники посилюють профілактичну роботу серед рибалок

Щойно утворилася незначна крига на водоймах, як любителі підлідної риболовлі активізувалися і масово вирушили на лід. Проте, зовсім не врахували, що ризик провалитися досить високий.


Водій вночі пошкодив чужу браму і втік, залишивши бампер і номерний знак

Нещодавно, поліцейські отримали повідомлення, що на вулиці Гетьмана Сагайдачного у Черкасах сталася ДТП. Заявник повідомив, що вночі невідомий пошкодив в’їзну браму


Під час алкогольного застілля чоловік до смерті побив знайомого: йому загрожує до 10 років позбавлення волі

Після спільного розпиття алкоголю між чоловіками виник конфлікт, під час якого один смертельно вдарив іншого. Тіло потерпілого виявив його знайомий, який викликав поліцію.