Обласний чемпіонат з шахів (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 28 травня


Березняківська громада потрапила у список громад, де будуть реалізовані проєкти регіонального розвитку

Два проєкти регіонального розвитку будуть реалізовані на Черкащині коштом секторальної підтримки. Загалом на це спрямують 9 млн грн, інформує пресслужба Черкаської ОДА з посиланням на очільника області Олександра Скічка.


З початку року в області сталося понад 1500 ДТП

З початку року на території Черкаської області внаслідок ДТП загинуло 28 осіб. Правоохоронці закликають водіїв дотримуватись правил та бути відповідальними учасниками дорожнього руху.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 28 травня


Смілянські борці на обласному чемпіонаті завоювали понад 30 медалей

Закінчився відкритий чемпіонат Черкаської області з хортингу. Честь Сміли на цих змаганнях захищалазбірна ДЮСШ “Олімп” та спортивного клубу “PRIDE”.


В області очікують на нову партію вакцини Pfizer

З 1 червня у Черкаській області очікують на поставку нової партії вакцини Pfizer. Про це повідомила заступниця начальника управління охорони здоров’я Черкаської ОДА Тетяна Бондар на брифінгу, передає пресслужба Черкаської ОДА.


Агрометеорологи прогнозують високий врожай хліба на Черкащині

Особливістю цьогорічної весни був дещо знижений температурний фон та часті дощі. Прохолодна, порівнюючи з останніми роками погода, хоч і затримала посадку та висадку сільгоспкультур


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 28 травня


Жителям сіл роз’яснили, що робити, якщо є спори щодо меж сусідніх ділянок землі

Останнім часом все більше землевласників стикаються з ситуацією, коли при межі їхньої та сусідніх ділянок «накладаються».